Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75111 Darth Vader

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75111 Darth Vader

Érezd a sötét oldal erejét Darth Vaderrel! Az ikonikus Sith nagyúrnak, Vadernek ezen az összerakható LEGO® változatán minden olyan részletet megtalálsz, amilyet csak szeretnél, köztük a sokféleképpen beállítható végtagokat, a fekete páncélöltözéket, szövet köpenyt és egy összerakható, vörös fénykardot. Mozgatható végtagjainak köszönhetően külömböző pozíciókba állíthatod és jól mulathatsz vele a játéknál vagy csak szépen mutathat a polcodon. Ez a készlet tartalmaz 160 darabot, és örömet okoz minden 9 évesnél idősebb gyermeknek.

A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt minden rajongónak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Pillanatokon belül a csillagok háborúja szereplője leszel és harcolhatsz a hőseid mellett. A Lego fejleszti a kreativitást, növeli a képzelőerőt és a gyermekek legkedveltebb játékai közzé sorolható.

Kód:  LO1077
Termékszám:  5702015429917
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15