Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75104 Kylo Ren parancsnoki siklója

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75104 Kylo Ren parancsnoki siklója

Indulj intergalaktikus csatába Kylo Ren parancsnoki siklójával és éld újra kedvenc Star Wars: Az ébredő erő jeleneteidet! Ez a fantasztikus, részletes kidolgozású csillaghajó hat minifigurával, válogatott fegyverekkel és számos funkcióval büszkélkedhet, többek között nyitható első, hátsó és alsó tárolórekesszel; szárnyra épített, rugós rakétákkal, kinyitható szárnyakkal és levehető fegyvertartó állványokkal. 

LEGO Star Wars 75104 sérv Ren's Command Shuffle

LEGO Star Wars - Kylo Ren parancsnoki siklója

A Lego Star Wars kiemelkedő örömet okoz a legendás sorozat minden rajongójának, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Éld át a csillagközi kalandokat és segíts kedvenc hőseidnek a harcban. Küzdj, tervezz, építs - ezzel a készlettel újra átélheted a népszerű filmes kalandokat! A LEGO fejleszti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finommotoros készségeket, és egyben a gyermekek legnépszerűbb építőjátéka is.

A csomag tartalma:

  • Kylo Ren figura
  • Hux tábornok figura
  • Első rendi tiszt
  • 2 első rendi közlegény
  • Első rendi rohamosztagos tiszt
LEGO Star Wars 75104 sérv Ren's Command Shuffle
Kód:  LO1072
Termékszám:  5702015352642
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20