Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75092 Naboo Starfighter™

5 1 értékelés

LEGO Star Wars 75092 Naboo Starfighter™

Játssz LEGO van egy kedvenc jelenet a film Star Wars Episode I - Baljós árnyak! Ez a készlet lehetővé teszi, hogy élvezze a pilótafülke Naboo izgalmas csata között Skywalker és seregét a Kereskedelmi Szövetség.Kit számos részletet, hogy a játék lesz elég hiteles dimenzió. Akkor várom, hogy nyitó pilótafülke harcos, létrán, körhinta és még sok más. 
 

 LEGO Star Wars 75092 Hvězdná stíhačka Naboo

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars örömére minden rajongója a legendás sorozat. Vigyük át a csillagközi térben, és segít a hős nyerni. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

Stellar Naboo vadászgép

  • 3 minifugurky karok (Skywalker, Obi-Wan Kenobi, kísérleti Naboo)
  • A droidok karok
  • R2-D2
  • megnyitása pilótafülke
  • forgó állvány
  • Rugós, launcher munkák
 LEGO Star Wars 75092 Hvězdná stíhačka Naboo
Kód:  LO1060
Termékszám:  5702015352154
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15