Oldal frissítése

LEGO Harry Potter: Years 5-7 - PS3

4,7 21 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Harry Potter: Years 5-7 - PS3

A LEGO Harry Potter: Years 5-7 a fiatal varázslótanoncról szóló szórakoztató játék folytatása. A történet a következő részek eseményeit dolgozza fel: Harry Potter és a Főnix Rendje, Harry Potter és a Félvér Herceg, Harry Potter és a Halál ereklyéi (első és második rész). Fokozatosan megtanulsz különböző mágikus készségeket, és a varázsitalok keverését is elsajátíthatod. Megnyithatsz ismerős karaktereket az első négy részből. Élvezd az olyan új helyszíneket, mint a Grimmauld tér, a Mágiaügyi Minisztérium és a Godric´s Hollow. Új karakterekkel, rejtvényekkel és mágiával ismerkedsz meg, hogy végül megmérkőzhess a gonosszal, akinek nem mondhatjuk ki a nevét.
A LEGO Harry Potter: Years 5-7 lehetőséget ad a játékosoknak, hogy kedvenc karaktereik bőrébe bújhassanak. Új kalandokat tapasztalhatsz meg, és nagyszerűen szórakozhatsz. Mindezt egyedi LEGO humorral fűszerezték, és rendkívüli grafikai kidolgozottsággal egészítették ki. A játék az elejétől a végéig elképesztő kalandokat tartogat az egész családnak.


Paraméterek és specifikációk:
Konzol: PlayStation 3
Műfaj: Kaland

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Félelem, Erőszak

Verzió

Platform PS3
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat LEGO

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 3
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MS377b
Termékszám:  5051895229941

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15