Oldal frissítése

LEGO City Undercover: The Chase Begins - Nintendo 3DS

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO City Undercover: The Chase Begins - Nintendo 3DS

LEGO City Undercover: The Chase Begins ez az előzménye egy már megjelent Wii U játéknak. Chase McCain ebben az epizódban még csak pályája elején áll a rendőrségnél. Ugyanez vonatkozik Rex Fury-ra, aki nem ismeri a világot egy bebörtönzött szemszögéből.
 
Azonban lényegében csak ezek a dolgok változtak. Ugyanolyan maradt a játékvilág és ugyanazokat a lehetőségeket tárja a szemünk elé, mint azt ahogy eddig megszokhattuk. Például a páratlan audiovizuális tér, ahol mindent LEGO-kockákból építettek. A játék a történetet részben kinematikailag szerkesztett jelenetekkel meséli el, amelyek legalább olyan viccesek, mint a Wii U- verzióban, hanem még mókásabbra sikerültek.
 
Ne feledd, a rendőrségi számítógépetnek is funkciója van! A Nintendo 3DS-en a kijelző érintésekor egy térkép jelenik meg a szem előtt, néha megjelenik a menü és beépített mozgásérzékelőknek köszönhetően nem kell használni a szkenner funkciót, azért hogy felfedezzük a környéket.
 
Az LEGO City Undercover előzményében egy teljesen új játékvilágot fog tapasztalni rengeteg kalanddal fűszerezve. A játék több, mint 50 járművet és 70 minifigurát tartalmaz! A LEGO City Nintendo 3DS beépített élő mozgásérzékelőkkel és sztereoszkópikus 3D hatással garantáltan nagy élményt nyújt.
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Gyerekeknek

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat LEGO

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU023b
Termékszám:  45496523725
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10