Oldal frissítése

LEGO 2K Drive - PS4

5 1 értékelés

LEGO 2K Drive - PS4

LEGO 2K Drive PS4/PS5

Próbáld ki a LEGO járműveket

Merülj el a sebesség és az adrenalin világában, miközben egy hatalmas, kihívásokkal és váratlan akadályokkal teli nyílt világban navigálsz.Versenyezz egyéni versenyeken vagy csatlakozz a Cup Series versenyekhez, hogy bebizonyítsd, te vagy a legjobb.Fejleszd driftelési, gyorsítási és power-up képességeidet a LEGO 2K Drive PS4/PS5 játékban, hogy autód a lehető leggyorsabb és legjobb legyen.

LEGO 2K Drive PS4/PS5

Juss fel a csúcsra

Lépj be a versenyzés világába a LEGO 2K Drive PS4/PS5 játékban, és légy bajnok.Újoncként kezdesz, és a csúcsra kell felküzdened magad.Győzz le sok karizmatikus ellenfelet, és mutasd meg nekik, ki a legjobb.Minden egyes győzelem közelebb visz a híres Shadow Z elleni végső csatához.

LEGO 2K Drive PS4/PS5

LEGO 2K Drive PS4/PS5 - Építsd meg te magad

Építsd meg gyorsan és egyszerűen saját egyedi járművedet a garázsban, ahol az építés olyan, mintha építőkockákat raknál össze.Építsd meg versenyautódat az alapoktól kezdve, vagy fejleszd meglévő járműveidet.Ha pihenni szeretnél, megpróbálhatod az építést az összerakási útmutató szerint, majd kipróbálhatod alkotásodat a gyakorlatban.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Versenyzős, Árkád, Gyerekeknek
Játék környezet Jármű
Játékmechanika Nyitott világ

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, PL, FR, IT
Szinkron EN, DE, PL, FR, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Május

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1453
Termékszám:  5026555435109

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15