Oldal frissítése

Lara Croft and the Temple of Osiris - PS4

5 1 értékelés
4 890 Ft

Lara Croft and the Temple of Osiris - PS4

Buja Lara Croft tartozott évekig a legnépszerűbb karakter a játék világában. One másik része a klasszikus 3D-s akció platformer még folyamatban van, de mi a megoldás formájában egy kisebb ága a klasszikus műfaj. Már 2010-ben hirtelen megjelent egy részét Lara Croft és a Guardian of Light, és NOW áll, mielőtt folytatja a felirat Temple of Osiris. Már előre tudjuk azt mutatják, hogy van valami, hogy várom.

Lara megy csendben, és a végén a világ

A útjukat, irány az ókori Oneiptomban, amely elfedi a gazdag templomok, és így számos lehetőséget kínál a régészeti felmérés. Találni ritka leletek azonnal szórakoztató, mert jönnek csak néhány komplikáció. Először is, ez egy logikus mechanizmusok alapján fizikai és térbeli rejtvények, és úgy vélik, hogy néhány igazán szenved. Ezután meg kell ugrani egészen szilárdan és új utakat a titkos kincs.
Csodálatos grafika kiemelkedik egy izometrikus perspektíva, az eddigieknél nagyszerű kilátás nyílik a jelenlegi helyzetet. Minden sarkon vár számos bosszantó ellenségei, és ezért fog dobni haverok bulizni. Valójában a játék tartalmaz egy kooperatív multiplayer mód akár négy játékos, ahol összesen szórakoztató megszorozzuk sokszor.

Paraméterek

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX120
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020628600310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10