Oldal frissítése

Kingdom Come: Deliverance - Speciális kiadás - Xbox One + Snapcap

Kingdom Come: Deliverance - Speciális kiadás - Xbox One + Snapcap

68%

A Kingdom Come: Deliverance a nemzeti büszkeség érzését kínálja és egy olyan történetet, amely bármelyikünk középkori felmenőjével megtörténhetett.

Vegyél részt te is a monumentális csatákban vagy a kastélyok ostromában

Sétálj az élethű középkori tájakon

Realisztikus ábrázolás

A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a csaták valósághű ábrázolására, motion capture technológiát használva. A kardpárbajok olyanok, akár a valóságban. Nem beszélve a játék szinte dogmatikus realizmusáról, amely mindenkit magával ragad.

Ilyen lehetett a középkor

A Kingdom Come: Deliverance a valamikor XV. században játszódik. Noha huszitákkal nem találkozunk majd a játék során, a középkori mindennapok megjelenítése így is tökéletes. Az életben maradásért való küzdelem ugyanis a hétköznapok része volt.

Egy nem lineáris történet

A különféle missziók és feladatok, amelyekből több tízet vagy akár több százat is teljesíthetünk, nem követik egymást lineáris sorrendben. Csak rajtad múlik tehát, hogy melyik hatalmas csatában, próbatételen vagy lóversenyen veszel részt.

Fedezd fel a középkori kastélyok szépségét.

A középkori települések társadalmi berendezkedése szintén nagyon érdekes.

A választás szabadsága

A fejlesztők rengeteg szabadságot adnak arra nézve, miként haladsz a történetben. Három karakter közül választhatsz: lehetsz tolvaj, aki a leplezett megközelítést kedveli; lovag, aki a problémákat szablyával oldja meg; vagy lehetsz dalnok, aki a szavak erejében hisz.


Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE, RU, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, ES

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Kód:  MXO0176bun
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15