Oldal frissítése

Killer Frequency - PS4

11 790 Ft

Killer Frequency - PS4

Killer Frequency PS4/PS5

A Killer Frequency PS4/PS5 játékban egy gyilkos van az áldozatok nyomában

A Killer Frequency PS4/PS5 egy első személyű horror-kalandjáték, amelyben Forrest Nash, egy késő esti rádiós műsorvezető szerepébe bújhatsz, akinek hallgatóit egy titokzatos gyilkos üldözi. Oldj meg rejtvényeket, ments életeket és irányítsd a telefonközpontot, miközben a 80-as évek retro zenéit hallgatod.

Killer Frequency PS4/PS5

A komédia gyors döntésekkel váltakozik

Legyél rádiós DJ ebben a 80-as évekbeli slasher-kalandjátékban, amely határozottan nem gyerekjáték. Ahogy a nyár őszbe fordul, és folytatódik a visszaszámlálás Halloweenig, vajon csendes vagy halálos lesz az éjszaka? Fognak sikítani az éterben? Elágazó párbeszédek segítségével lépj kapcsolatba egy sor különc kisvárosi személlyel, köztük potenciális áldozatokkal és gyanúsítottakkal. Fedezd fel a környéket, gyűjts nyomokat, hozz döntéseket, oldj meg rejtvényeket, és segíts minden egyes hívónak túlélni az éjszakát.

Killer Frequency PS4/PS5

A Killer Frquency PS4/PS5 a 80-as évek hangulatát kínálja

Élvezd a kihangosított karaktereket, és hallgass rengeteg 80-as évekbeli zenét, a klasszikus rockzenéktől az igazi synthwave dallamokig. Fedezz fel egy hitelesen kidolgozott rádióállomást, és használj több tucat fizikai alapú tárgyat egy letűnt korszakból, köztük egy működő kazettás magnót és lemezjátszót.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Kaland

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1473
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056208818867

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15