Oldal frissítése

Jupiter and mars - PS4 VR

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jupiter and mars - PS4 VR

Jupiter and mars - PS4 VR

Játssz Jupiter és Mars nevében, a két delfinnel egy titkokról, szerelemről és áldozatokról szóló futurisztikus történetben.

Jupiter and mars - PS4 VR

Használja ki a Mars partnere képességét arra, hogy elzárja a feszes foltokat, áttörje a falakat, vagy nyissa ki az osztriga dobozt, és fedezze fel rejtett titkokat.

Jupiter and mars - PS4 VR

A víz által átalakított világ

Merülj megerősítétett ekolokációs képességekkel rendelkező delfinként a tengerfenék neonszínű világába. Fejtsd meg a talányokat, keress kincset, találkozz a legendás tengeri lényekkel, szabadulj meg az emberi örökség maradékától és keltsd új életre a kifakult tenger alatti világot.

Jupiter and mars - PS4 VR

Az éghajlatromlás által elpusztult világ

A Jupiter és MArs játék a Föld távoli jövőjében játszódik. Minden, amire figyelmeztettek bennünket, beteljesült. A sarki jégtakarók olvadása és a klímaváltozás miatt megemelkedett a tengerek szintje. Ennek következtében a tengerparti városok teljesen víz alá kerültek. Az emberek eltűnése után az óceánok megújulásba kezdtek, amikor a korallok és az egyéb, majdnem kihalt élőlények visszatérhettek valamikori virágzó feltételeik közé.

Jupiter and mars - PS4 VR

Jupiter és Mars

Jupiter egy nőstény delfin, amelynek kifejlett ekolokációs képességei lehetővé teszik, hogy a sötét vizeken átjutva a legmélyebb óceánok szívébe jusson. Természetétől fogva kíváncsi és szeret megoldást keresni a problémákra. Partnere, Mars elővigyázatos és mindíg akcióra kész. Útjaik során találkoznak az Idősekkel - egy ősrégi és erős bálnafajjal, akik az agilis és intelligens delfinek segítségét kérik az emberiség történelméből  fennmaradt és még mindig működő mechanikus örökség megállításában.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Kaland

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás VR

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Kód:  MSX465
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10