Oldal frissítése

Jack Holmes: Master of Puppets - PS5

11 990 Ft

Jack Holmes: Master of Puppets - PS5

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

Egy sötét, egyes szám, első személyű történet

Bújj Jack Holmes szerepébe, aki egy félelmetes, rejtélyekkel és veszélyekkel teli környezetben találja magát. Merülj el egy olyan világban, ahol minden lépés a túlélésért folytatott harccá válik, és minden döntés végzetes következményekkel járhat. Ismerd meg Jack Holmes mozgalmas történetét: A Master of Puppets PS5 tele van feszültséggel, végtelennek tűnő félelemmel és sötétséggel, amely a történések egész környezetét elnyelte.

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

Ellenségek minden sarkon

Jack Holmes útja tele van kiszámíthatatlan és félelmetes fenyegetésekkel, a félelmetes lényektől a félelmetes főnökökig. Minden lépés potenciálisan végzetes lehet, így a játékosnak folyamatosan résen kell lennie, mérlegelnie kell a lehetőségeit, és az életéért kell küzdenie egy kegyetlen környezetben, amelyet kitölt a Jack Holmes: Master of Puppets PS5 horrortörténete.

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

A Jack Holmes: Master of Puppets PS5 játék különleges környezetet teremt

Fedezd fel a sötét és baljóslatú helyeket, amelyek a horror és a kétségbeesés színterévé váltak. Az elhagyatott házaktól és földalatti laboratóriumokon át a régi bányákig és kísértetjárta vidámparkokig minden helynek megvan a maga története és veszélye, amely csak arra vár, hogy felfedezzük.

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

Adrenalinfröccsöt jelentő élmények a vidámparkban

Miközben a túlélésért küzdesz, a kísértetjárta vidámparkban rövid ideig élvezheted a megkönnyebbülés és a szórakozás pillanatait. Ülj fel a hullámvasutakra és fedezd fel a látványosságok minden szegletét, de legyél tisztában azzal is, hogy a Jack Holmes: Master of Puppets PS5 sötét világában nincs menekvés a valódi veszélyek elől.

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

Félelmetes történet, tele váratlan eseményekkel és fordulatokkal

Merülj el a mély és intenzív horrortörténetben, amely a Jack Holmes: Master of Puppets PS5 játék sajátja, és amely teljesen magával ragad kísérteties és tragikus világával. Fedezz fel titkokat, nézz szembe a saját démonaiddal, és küzdj a túlélésért a fény és a sötétség közötti csatában.

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

A játék grafikája az Unreal Engine 4 szintjére emelkedett, realisztikus és magával ragadó környezetekkel. Ez egy FPS Survival Horror, amely lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a horror és a kétségbeesés világában. A biztonságos zónák lehetővé teszi a játékosok számára, hogy stratégiailag megtervezzék lépéseiket, és megőrizzék a helyzet feletti kontrollt. A 4-5 órás játékidő rengeteg teret ad a mély és érzelmi élményhez.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Lövöldözős
Játék környezet Horror
Játékmechanika Survival
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Május

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0654
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5061005781351

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10