Oldal frissítése

iPega P5012 Dual Docking Station PS5 Controller számára

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iPega P5012 Dual Docking Station PS5 Controller számára

Hosszú órákat töltesz kedvenc játékaiddal PlayStation 5-ön? Szerezz be egy dokkolóállomást a gamepadjaidhoz, hogy könnyebben tölthesd őket. A készülék két USB-C foglalattal rendelkezik, amelyek a Quick Charge technológiával töltik fel az energiát. Ezenkívül megvédi a vezérlőket a túltöltéstől vagy a rövidzárlattól, és LED kijelzővel rendelkezik, amely tájékoztat a töltési folyamatról. 

Az iPega P5012 töltőállomás főbb jellemzői

  • LED kijelző mutatja az aktuális töltési állapotot
  • A gyorstöltési rendszer gondoskodik az energia gyors feltöltéséről
  • Az iPega P5012 töltőállomás túltöltés- és rövidzárlat-védelemmel rendelkezik, így nem kell aggódnod, ha a gamepadokat a konnektorban hagyod

Funkcionális és kompakt kialakítás

A dokkoló 2 független USB-C porttal rendelkezik, amelyek kompatibilisek a PlayStation 5 DualSense vezérlőkkel. Kis mérete (135 × 65 mm) lehetővé teszi, hogy könnyen találj helyet a tárolásához. Az állomás csúszásgátló ütközőkkel is fel van szerelve, amelyek stabilabbá teszik és megakadályozzák, hogy elcsússzon a padlón.

Alap információk: 
Kompatibilitás: DualSense vezérlők (PS5)
Töltési idő: 5 óra
Méretek: 135 × 65 × 34 mm
Csomag tartalma:  
Dokkoló állomás
USB-C kábel
Használati utasítás

Kód:  iPega54
Termékszám:  PG-P5012

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05