Oldal frissítése

Intel VR (Alloy)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Intel VR (Alloy)

A virtuális valóság évek óta fénykorát éli, és ebből az Intel sem szeretne kimaradni. A legtöbb VR szemüveget számítógéphez kell csatlakoztatni, mely gátol a szabad mozgásban, vagy egyszerűen olyan képet tár eléd, amely egyáltalán nem valósághű. Ezért az Intel létrehozta az Alloy koncepciót, mely kombinálja a VR szemüveget egy beépített számítógéppel, akkumulátorral, és kamerával, hogy egyetlen készüléken belül tarthasd a kapcsolatot környezeteddel.

Legfontosabb jellemzők

  • VR sisak beépített számítógéppel és akkumulátorral
  • Nincs kábel, amely korlátozná a mozgást 
  • Összeköti a valós világ tárgyait a virtuális valósággal
  • Használhatod a kezed az irányításhoz

Virtuális valóság, mely kapcsolódik a valós világhoz

Az Alloy szemüveg alapgondolata a körülötted lévő világ köré csoportosul. RealSense kamerája érzékeli a Téged körülvevő tárgyakat, amelyek aztán megjelennek az eléd tárt virtuális valóságban is. Ez lehetővé teszi egy új módját az irányításnak, melyben kezed mozdulataival adhatod ki a parancsokat. Az Alloy potenciálja hatalmas, bátran használható számítógépes játékokhoz, vagy munkával kapcsolatos célokra is.

Kód:  INTVR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05