Oldal frissítése

HTC Vive XR Elite

3,5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
489 590 Ft

HTC Vive XR Elite

A HTC Vive XR Elite vezeték nélküli virtuális valóságot és kiterjesztett valóságot kínál tökéletes minőségben

Na, ez aztán a csúcsrobbanás a modern technológia rajongóinak! A HTC Vive XR Elite a legújabb vezeték nélküli headset, amely nemcsak a virtuális valóságot (VR), hanem a kiterjesztett valóságot (XR) is támogatja. A legfontosabb előnyök közé tartozik az extra kicsi súly, a szemenként 1920 x 1920 képpont felbontás, a 110°-os látómező és a 90 Hz-es frissítési frekvencia. A moduláris kialakításnak köszönhetően egyszerűen átalakítható nagyméretű headsetből könnyű szemüveggé egy powerbank vagy más áramforrás használatával USB-C-n keresztül történő csatlakoztatással.

A HTC Vive XR Elite headset legfontosabb jellemzői

  • Két különálló kijelzőt tartalmaz 2×1,920×1,920 px felbontással (3,840×1,920 px kombináltan)
  • Pontos 6DoF mozgáskövetés a térben
  • A teljes headset tömege az akkumulátorral együtt mindössze 625 g
  • Éles képek a virtuális és kiterjesztett valóságban dioptriás szemüveg nélkül is (beépített dioptriakorrekció)
  • A megnövelt hangszórók fokozott basszust és irányított hangzást kínálnak a még jobb XR-élményt érdekében
  • A teljesítményt a Qualcomm Snapdragon XR2 chip, 12 GB RAM és 128 GB tárhely biztosítja
  • A csomag tartalma: HTC Vive XR Elite szemüveg, egy szíj az akkumulátorral, 2× kontroller, 2× tartó a pánthoz, felső pánt + mikroszálas tok, USB-C kábel, 2× USB-A-ból USB-C-re átalakító kábel

HTC Vive XR Elite kiváló képminőséggel

Összességében az új HTC Vive XR Elite headset 4K felbontással (3840 x 1928 pixel) és 110° FOV, valamint magas, 90 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. Előnye a 6DoF térkövetés, valamint a mellékelt vezérlőkkel való együttműködés, illetve a viselő kézmozdulatainak rögzítése. A készülékben négy darab széles látószögű kamera, valamint távolságérzékelő és színes kamera található a kiterjesztett valósághoz. Ez finom és részletgazdag képet biztosít, amely természetesebb interakciókat teszlehetővé.

Tapasztald meg a tökéletes hangzást a HTC Vive XR Elite segítségével

A nagyszerű élményt továbbá egy újratervezett, nagyobb hangszórókkal ellátott audio rendszer is fokozza, amely mostantól hangsúlyosabb basszust és irányított hangzást kínál a még jobb XR-élmény érdekében. Egyszerűen egyesíti a VR-eszközök összes kategóriájának a legjobbjait, és tökéletes belépő a VIVERSE-ben rejlő, magával ragadó élmények világába. 

A HTC Vive XR Elite dioptriakorrekcióval rendelkezik

Azok, akik dioptriás szemüveget viselnek, értékelni fogják a dioptriás korrekciós lehetőséget. A HTC Vive XR Elite headset a sima IPD-beállítás mellett dioptriakorrekcióval is rendelkezik.

Pontos vezérlés és hosszú üzemidő

A térben történő mozgás pontos követése érdekében a HTC Vive XR Elite headset négy darab széles látószögű kamerával rendelkezik, amelyet távolságérzékelő és színes kamera egészít ki a valósághű MR-látás érdekében. Így nem csak a térbeli pozíciót, hanem a kezek és a vezérlők mozgását is könnyen nyomon lehet követni. Mindezt kiegészíti a kapacitív ujjkövetés a vezérlőkön. A VIVE XR Elite a fejlesztők számára számos lehetőséget kínál a szoftverek gazdagítására és a lenyűgöző élmények érdekében. A gyakorlatban örömmel fogadod majd az akár 2 órás akkumulátor-üzemidőt és a 30 W-os gyorstöltés-támogatást.


Paraméterek

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 90 Hz

Jellemzők

Csatlakozás Wi-Fi, USB-C
Látómező 110 °
Szín Fekete
Kód:  CES9a003ja3e
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  99HATS003-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10