Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HTC Vive Focus 3 Business Edition

1,5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
559 390 Ft

HTC Vive Focus 3 Business Edition


A HTC Vive Focus 3 Business Edition vezeték nélküli virtuális valóság akár 5K-s felbontásban

A HTC Vive Focus 3 Business Edition VR headset új generációja egy teljesen új üzleti együttműködési modell előtt nyitja meg az ajtókat. A hardver masszív fejlesztésen esett át, ennek köszönhetően az 5K-s élmény szinte beszippant majd a precíz grafikát kínáló virtuális világba. A maximális élmény érdekében a HTC Vive Focus 3 Business Edition szemüveg könnyen cserélhető akkumulátort kapott. A prémium anyagok és a tervezési megoldások lehetővé teszik az egész napos használatot, valamint a headset egyszerű megosztását több felhasználóval, amely szintén megfelel a komoly szakmai követelményeknek.


A HTC Vive Focus 3 Business Edition headset legfontosabb jellemzői

  • A kijelző felbontása hihetetlen: 4896 x 2448 pixel, azaz szemenként 2448 x 2448
  • A kiváló számítástechnikai teljesítményért a Qualcomm Snapdragon XR2 felel
  • Mágnessel rögzíthető arc- és tarkóbetét, amely lehetővé teszi az egyszerű cserét, ha más felhasználó viselné az eszközt
  • Haptikus válasz és pontos 360°-os mozgásérzékelés
  • HTC VIVE Sync szolgáltatás, amelyet találkozókra, prezentációkra, tanításra és együttműködésre terveztek

A csomag tartalma:
HTC Vive Focus 3 szemüveg
15 órás működéssel bíró távirányító
A töltéshez szükséges összes kábel



HTC Vive Focus 3 Business Edition - professzionális VR vállalatok számára

Az új, független HTC Vive Focus 3 Business Edition fejhallgató 5K felbontással (4896 × 2448 képpont) és 120°FOV-val rendelkezik, természetesen az alpixelek RGB elrendezése gyakorlatilag kiküszöböli a screen-door hatást, és bizonyára értékelni fogod a magas, 90Hz-es frissítési frekvenciát. Ennek eredményeként az eszköz ellenállhatatlan és részletgazdag képet nyújt a természetesebb interakciókhoz. 



A HTC Vive Focus 3 Business Edition-nel belekóstolhatsz a tökéletes hangzásba

Az integrált hangszórók két meghajtót tartalmaznak mindkét fülnél, így precíz hangélményben lesz részed, anélkül, hogy szem elől tévesztenéd a környezetedet. Ha fennáll az áthallás veszélye több headset között, vagy ha egy érzékeny VR beszélgetés tartalmát védeni kell, akkor privát mód is elérhető az eszközhöz. Ez a funkció lehetővé teszi a headseten a többi, nem az adott headsethez tartozó hangszóró hallhatóságának aktív elnyomását. 

HTC Vive Focus 3 Business Edition headset kiváló ergonómiával

A gyártó még a Vive Focus 3 esetén sem feledkezett meg a kényelem fontosságáról. Pontos súlyozottsága és a kifinomult fejrögzítő rendszer biztosítja a kényelmet egész napos használat során is. Ebben segít továbbá a headset hátulján elrejtett, ívelt, cserélhető akkumulátor, amely egy  LED állapotjelzőt is kapott, így azonnal tájékoztat a töltöttségi szintjéről, anélkül, hogy a virtuális valóságból ki kellene lépned. 

A HTC Vive Focus 3 Business Edition eszközzel összedolgozhatsz a csapatoddal, legyenek a tagok bárhol is a világban 

A HTC Vive Focus 3 Business Edition virtuális valóság rendszerrel több ezer, utazással töltött órát spórolhatsz meg vállalkozásod számára. Könnyedén megszervezhetsz egy virtuális találkozót a legfontosabb, világ másik végén dolgozó munkavállalóiddal. Ehhez használd a VIVE Reality System 2.0-t interfészként a Vive Focus 3-hoz eszközhöz. 

A HTC Vive Focus 3 Business Edition lehetővé teszi a távoli marketing prezentációkat

Ha a vállalat termékeit szeretnéd bemutatni, már nem kell klasszikus sajtótájékoztatót tartanod. Ehelyett a HTC Vive Focus 3 Business Edition segítségével virtuális találkozókat szervezhetsz, és részletes, 3D-s bemutatót tarthatsz az újdonságokról

Rehabilitáció, tanítás és szimuláció

A pontos mozgásérzékelés kulcsfontosságú a HTC Vive Focus 3 Business Edition headset használatához számos területen. Remekül használható az oktatásban, tréningprogramokban szimulátorként, de okos és praktikus segítség lehet az orvosi vizsgálatok során. 


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Önállóan működő

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 90 Hz
Felbontás egy szemre 4K 2448 × 2448 px
Általános felbontás 4K 4896 × 2448 px
Kijelző LCD

Jellemzők

Tulajdonságok Mikrofon
Csatlakozás Bluetooth, Wi-Fi, USB-C
Látómező 120 °
Érzékelők Giroszkóp, G-szenzor, Proximity érzékelő
A csomagolás tartalmazza Távirányító
Szín Fekete

Memória és teljesítmény

Szemüveg processzor Snapdragon XR2 Gen 1
Szemüveg tárhelye 128 GB
Szemüveg RAM memóriája 8 GB
Kód:  CES9a003ja3b
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  99HASY002-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15