Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HTC Vive Cosmos Elite

4,5 8 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HTC Vive Cosmos Elite


HTC Vive Cosmos Elite, a virtuális valóság új generációja

A HTC Vive Cosmos Elite olyan virtuális valóság szemüveg, amely a valaha létezett legjobb mozgáskövetéssel büszkélkedhet. A HTC VIVE External Tracking Faceplate különleges elülső panele egy pár alap állomással követi nyomon a mozgásodat. A HTC Vive Cosmos Elite szemüveget a legnagyobb elvárásokkal rendelkező felhasználóknak tervezték, akik szeretnék a maximumon kiélvezni a virtuális valóság világát.



Könnyű csatlakozás

A hangsúly a gyors játékkezdésen van

Felhajtható szemüveg

Gyors visszatérés a virtuális valóságba

Követés

Egy pár érzékelővel 



HTC Vive Cosmos számos új technológiával

Mit is ajánl pontosan a HTC márka az új Vive Cosmos Elite VR szemüveggel? Először is vadonatúj kijelzőt a pixelek közti minimális sötét átmenettel, amely nagy problémát okozott a VR headsetek első generációjánál. Számíthatsz a tisztességes, 2880 × 1700 pixeles felbontású kijelzőre is.



Jobb VR ökoszisztéma

A HTC emellett nagy hangsúlyt fordít a tartalomra is. Ugyanis készített egy előfizetést virtuális valóság alkalmazásokkal a Viveport áruházból, amely Infinity néven fut majd, emellett pedig létrehozta a Vive Reality System virtuális környezetet is.


HTC Vive Cosmos Elite


HTC Vive Cosmos Elite felhajtható szemüveggel

Egy érdekes újdonság a szemüveg felhajtható kijelzős kialakítással, amelynek köszönhetően mindent elintézhetsz, amire csak szükséged van, majd pedig könnyedén és gyorsan visszatérhetsz a virtuális valóság világába. A fejrész kialakítása, amely egy egyszerű fejpántot alkalmaz, is átesett az újra tervezésen. Ezáltal az előző modellekhez képest alacsonyabb a headset tömege, 651 grammjával a HTC Vive Cosmos a márka élvonalában jár.


Két vezérlővel

A HTC Vive Cosmos Elite teljesen új virtuális valóság vezérlőket a játékok és alkalmazások ergonomikus irányításához tervezték. A modern design és a mutatós háttérvilágítás mellett új elrendezésű vezérlőkkel, azaz gombokkal és joystickkel érkezik. A vezérlők természetesen teljesen vezeték nélküli kialakítással készültek.

HTC Vive Cosmos Elite



A HTC Vive Cosmos Elite csomag tartalma

VIVE Cosmos Elite headset, headset kábel, tisztítókendő, kézikönyv, átalakító (DisplayPort és USB 3.0 kábellel), adapter a Mini DisplayPort és a DisplayPort számára, 2 × alap a HTC VIVE számára, 2 × töltőadapter a HTC VIVE alaphoz, 2 × szerelőkészlet , 2 × VIVE vezérlő (kábellel), 2 × töltőadapter a VIVE vezérlőkhöz


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 90 Hz
Felbontás egy szemre QHD 1440 × 1700 px
Általános felbontás QHD 2880 × 1700 px

Jellemzők

Tulajdonságok Mikrofon
Csatlakozás USB-A, DisplayPort
Látómező 110 °
Érzékelők Gyorsulásmérő, Giroszkóp, G-szenzor
A csomagolás tartalmazza Távirányító, Bázisállomás
Szín Fekete

PC hardver követelmények

PC operációs rendszer Windows XP - Windows 10
Kód:  CES9a003ja2a
Termékszám:  99HART002-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05