Oldal frissítése

HTC Vive Cosmos

2,4 7 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HTC Vive Cosmos


HTC Vive Cosmos, a virtuális valóság új generációja

A HTC Vive Cosmos olyan virtuális valóság szemüveg, amely nem rendelkezik külső lézeres mozgásérzékelővel. Ezáltal sokkal egyszerűbb és szinte bárhol használható. A virtuális valóság szemüveg összesen 6 beépített kamerával rendelkezik, amelyek gondoskodnak a térbeli tájékozódásról. A HTC Vive Cosmos virtuális valóság kamerát a kezdőknek szánták, akik még nem rendelkeznek VR headset-tel. Ugyanakkor nagyszerű élményt nyújt azoknak a rajongóknak is, akik már megtapasztalták a virtuális valóság világát.


Könnyű csatlakozás

A hangsúly a gyors játékkezdésen van

Felhajtható szemüveg

Gyors visszatérés a virtuális valóságba

Integrált követés

Közvetlenül a VR szemüvegben



HTC Vive Cosmos számos új technológiával

Mit is ajánl pontosan a HTC márka az új Vive Cosmos VR szemüveggel? Először is vadonatúj kijelzőt a pixelek közti minimális sötét átmenettel, amely nagy problémát okozott a VR headsetek első generációjánál. Számíthatsz a tisztességes, 2880 × 1700 pixeles felbontású kijelzőre is. E mögött helyezkedik el a pozíciódat és a mozgásodat nyomon követő újratervezett rendszer, amellyel a HTC lehetővé teszi a pontos követést, gesztusvezérlést és a 6DOF-et.



Jobb VR ökoszisztéma

A HTC emellett nagy hangsúlyt fordít a tartalomra is. Ugyanis készített egy előfizetést virtuális valóság alkalmazásokkal a Viveport áruházból, amely Infinity néven fut majd, emellett pedig létrehozta a Vive Reality System virtuális környezetet is.


 HTC Vive Cosmos


HTC Vive Cosmos összecsukható szemüveggel

Egy érdekes újdonság a szemüveg felhajtható kijelzős kialakítása, amelynek köszönhetően mindent elintézhetsz, amire csak szükséged van, majd pedig könnyedén és gyorsan visszatérhetsz a virtuális valóság világába. A fejrész kialakítása, amely egy egyszerű fejpántot alkalmaz, is átesett az újratervezésen. Ezáltal az előző modellekhez képest alacsonyabb a headset tömege, 651 grammjával a HTC Vive Cosmos a márka élvonalában jár.


Két vezérlővel

Teljesen új vezérlőket terveztek a játékok és alkalmazások ergonomikus irányításához. A modern design és a mutatós háttérvilágítás mellett új elrendezésű vezérlőkkel, azaz gombokkal és joystickkel érkezik. A vezérlők természetesen teljesen vezeték nélküli kialakítással készültek.

HTC Vive Cosmos




Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 90 Hz
Felbontás egy szemre QHD 1440 × 1700 px
Általános felbontás QHD 2880 × 1700 px

Jellemzők

Tulajdonságok Mikrofon
Csatlakozás USB-A, DisplayPort
Látómező 110 °
Érzékelők Giroszkóp, G-szenzor
A csomagolás tartalmazza Távirányító
Szín Sötétkék

PC hardver követelmények

PC videókártya AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 970
PC operációs rendszer Windows XP - Windows 10
Kód:  CES9a003ja2
Termékszám:  99HARL018-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10