Oldal frissítése

HTC Tracker 3.0 - HTC Vive

5 6 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
66 890 Ft

HTC Tracker 3.0 - HTC Vive

A HTC Vive Tracker 3.0 virtuális valóság-érzékelő megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a valódi tárgyak és a virtuális környezet között, konkrétan a magadon viselt érzékelők és a HTC Vive szemüveg között. A HTC Tracker 3.0 érzékelő 33%-kal kisebb, 15%-kal könnyebb, és az akkumulátor üzemideje 75%-kal hosszabb, mint az előző verziónál. Ennek eredménye a könnyebb kezelhetőség és a hosszabb használati idő.

A HTC Tracker 3.0 for HTC Vive fő jellemzői

  • HTC Vive Tracker 3.0 érzékelő információk átvitelére a HTC Vive rendszerbe
  • Új 3.0-s verzió kisebb és könnyebb kivitelben, hosszabb akkumulátor-üzemidővel
  • Lehetővé teszi új játékelemek és tapasztalatok létrehozását a virtuális valóság számára
  • Digitális fényképezőgéphez csatlakozva videókat rögzíthetsz a virtuális valóságból

Használd ki a HTC Vive Tracker 3.0 érzékelő kompakt méreteinek előnyeit új VR élményekért

Rögzítsd virtuális élményeidet a HTC Vive Tracker 3.0 segítségével! Csak csatlakoztasd a digitális tükörreflexes fényképezőgépedet a Vive Tracker érzékelőhöz, és a világod középpontjává válsz. Mostantól minden rokonod és barátod megfigyelheti, mi történik benne, sőt a részévé is válhat. Készíts saját játékokat a virtuális valóságba a továbbfejlesztett HTC Vive Tracker 3.0 segítségével, és szerezz élményeket, amilyeneket még senki sem tapasztalt meg. Használd ki a kompaktabb méreteket, például kesztyű készítéséhez hangszeren való játékhoz vagy sziklamászáshoz.

Kód:  CES9a06D11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  99HASS002-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20