Oldal frissítése

HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P4000 8 GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P4000 8 GB

Az NVIDIA Quadro sorozat videokártyái kitartóan őrzik a jó hírüket a professzionális fejlesztések területén, mivel kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak azokban a 3D alkalmazásokban, amelyeket az igényes fejlesztési modellekkel való együttműködésre optimalizáltak. A HP NVIDIA Graphics PLUS Quadro P4000 kártya a Pascal architektúra legújabb technológiára épül, ami azt jelenti, hogy az igazán fenséges számítási teljesítmény mellett rendkívül energiahatékony.

Az NVIDIA Graphics PLUS Quadro P4000 8 GB videokártya fő jellemzői

  • Alkalmas a fejlesztési szektor, az építészek, a tervezők, a filmipar, az egészségügy számára
  • Megbirkózik összetett modellek létrehozásával és megjelenítésével
  • Hihetetlen teljesítmény és 8 GB GDDR5 memória
  • Négy DisplayPort csatlakozó

Hol érvényesül az NVIDIA Quadro P4000?

Kiemelkedő paraméterei és sajátos tulajdonságai főként az összes építész, tervező és olyan szakember figyelmét kelti fel, akinek a 3D jelenetek realisztikus megjelenítése a szakterülete. A film- és videoiparban, illetve az egészségügyben is megtalálja a felhasználási területét, ahol az új AXE könyvtárak támogatásának köszönhetően az ultrahangos felvételek nagyméretű adatcsomagjait is meg tudja jeleníteni. A 256 bites busszal rendelkező 8 GB-os GDDR5 memória jelenléte a nagy virtualizáló, analitikus és szimulációs projektekben is lehetővé teszi a zökkenőmentes használatát.

Elképesztő teljesítmény és kiváló használhatóság

Az 1792 CUDA magok zabolátlan ereje példátlan mértékben és részletességgel ábrázolja a bonyolult jeleneteket, így a kártya egy lépéssel az előző generáció előtt jár. A kártya a modern, harmadik generációs PCI-E x16-hoz készült, az 1.4-es verzió DisplayPort-jai segítségével pedig akár négy monitort is csatlakoztathatsz egyszerre, és nagy felbontásban nézheted a képeket. Így biztos lehetsz benne, hogy a munkád során egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmedet. Az NVIDIA Sync, az NVIDIA nView és a Mosaic szinkronizáló technológiáknak köszönhetően az összes monitoron teljesen gördülékeny és nagyon gyors lesz a munka. Az NVIDIA 3D Vision grafikus technológia támogatása sem hiányzik.

Paraméterek

Chip

Chip gyártója NVIDIA GeForce
Modellmegjelölés NVIDIA Quadro P4000
Stream processzorok száma 1 792×

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Professzionális

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa GDDR5

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort
Kimenetek száma 4

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív

Fogyasztás

TDP fogyasztás 120 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin
Kód:  EN064p4
Termékszám:  1ME40AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20