Oldal frissítése

HOTAS Flight Control System and Mount - PC

4,0 1 értékelés
Leárazás -14 %
162 510 Ft 188 490 Ft

HOTAS Flight Control System and Mount - PC

A lelkes pilóták számára bemutatjuk a HOTAS Flight Control System and Mount repülésvezérlő rendszert számítógépekhez. A csomag bónusz DLC-t is tartalmaz három limitált kiadású vadászrepülőgépet. Mindent szilárdan rögzítesz az asztalhoz egy acél asztali konzollal, ahol a vezérlőket ugyanúgy elhelyezed, mint egy igazi vadászgépen. Egy autentikus repülésszimuláció több mint 200 vezérlési funkcióval vár rád, kettős gázkar és kormány, kétmotoros gépek irányítására. Ha lőni szeretnél, használd a mellékelt, kétfokozatú ravaszokkal ellátott joystickot a fejlett fegyverrendszerek irányításához. Értékelni fogod a rendkívül tartós, Hall-effektusos érzékelőket a pontosság érdekében.

A HOTAS Flight Control System and Mount legfontosabb jellemzői

  • A HOTAS Flight Control System and Mount repülésvezérlő rendszer és tartó számítógépekhez készült
  • Három vadászrepülőgép DLC-vel érkezik
  • A rendszer rögzítése az asztallaphoz
  • Élvezd a 200 vezérlőfunkciót, a kettős gázt és kormányt
  • A joystickkal és a kétfokozatú ravaszokkal remekül szórakozhatsz a fejlett fegyverrendszerekkel való lövöldözésben

Pontos beállítások az alkalmazásban

A HOTAS Flight Control System and Mount egy társalkalmazással van felszerelve, ahol beállíthatod az analóg érzékenységet, a gombok hozzárendelését, a holt zónákat, a LED fényerejét és még sok mást. Érvezd a limitált kiadású War Thundert, amely a termékben szerepel. A kettős gázkar rögzíthető az egymotoros vezérléshez vagy szétválasztható a kétmotoros repülőgép vezérléséhez. A teljesen felszerelt kezelőpanel fém kapcsolókkal rendelkezik. A panel magassága állítható, a joystickot jobbra vagy előre helyezheted, attól függően, hogy milyen gépet vezetsz. A kétfokozatú ravasznak köszönhetően két különálló fegyvert vezérelhetsz egyetlen ravasz segítségével. Részleges megnyomással tüzelhetsz a géppuskával, teljes megnyomással pedig rakétát vagy más fegyvert indíthatsz.

A HOTAS Flight Control System and Mount kiváló élményt nyújt

Ezenkívül 3 üzemmódban állíthatsz be funkciókat akár 61 gombhoz és 9 analóg tengelyhez. A radar, a futómű, a fékszárnyak és a légfékek ugyanúgy vezérelhetők, mint egy valódi repülőgépen.

Egyéb jellemzők:br>Dupla gázkar oldalsó tengelyvezérléssel
Függetlenül szabályozható osztott fojtószelep, amelyet a kétmotoros repülőgépek működésének szimulálására terveztek
Választható eltérés-szabályozási stílusok
A joysticknak van egy forgástengelye és a gázkarnak van egy kormánylapátja, ami lehetővé teszi a Z tengely független vezérlését
Játékstílusodtól függően kiválaszthatod, hogy a repülőgép oldaltengelyét a joystickkal vagy a gázkarral kívánod-e irányítani

Paraméterek

Platform

Platform PC

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Fekete

Megjelenés

Megjelenés Különleges kiadás

Funkciók

Gombok száma 61 db
Tengelyek száma 9 db
Funkciók Programozható gombok

Kontroller típusa

Kontroller típusa Gázkar
Kód:  HORHW179
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  810050912266

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05