Oldal frissítése

HORI Tactical Assault Commander FOUR - PS4 / PS3

4,7 8 értékelés

HORI Tactical Assault Commander FOUR - PS4 / PS3

Egyedülálló kontroller, amellyel minden játékban király leszel. A HORI Tactical Assault Commander Four kontrollert PS4 és PS3 konzolokhoz tervezték. Egyszerűen csatlakoztatható a mellékelt kábellel. A tizennyolc alapgombos billentyűzet és az irányító kereszt mellett klasszikus egeret is tartalmaz a csomagolás. A billentyűzet egyedi igényeid szerint programozható. A készülék memóriájában tárolhatod a különböző játékokhoz rendelt beállításokat. Ezzel a kontrollerrel olyan lesz, minta PC-n játszanál.

A Tactical Assault Commander legfontosabb jellemzői

  • A masszív kialakítás bírja a keményebb bánásmódot is
  • Programozható gombok az igényeidnek és a játék típusának megfelelően
  • Könnyen csatlakoztatható PS3 és PS4-hez a mellékelt kábel segítségével
  • Hivatalos licence a Sony-tól
  • Egy pillanat alatt telepíthető a mellékelt szoftverrel

Masszív, ellenálló kialakítás

A gyártók nagyon jól tudják, hogy ha eldurvul egy játékok, a kiegészítők könnyedén megsérülhetnek. A Hori Tactical Assault Commander esetében az volt a cél, hogy minél masszívabb legyen. Tartós műanyagból készült, amely kibírja a durvább bánásmódot is. Az egyes gombokat erősen rögzítették, ugyanakkor mindkét eszköz, a kontroller és az egér is ergonómikus kialakítással büszkélkedik: kiválóan, szorosan, határozottan tarthatod kézben, a gombok pedig gyorsan elérhetők. Csak egyetlen dolgod marad - zavartalanul játszani, hosszan és kényelmesen.

Paraméterek

Platform

Platform PS4, PS3

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB
Kód:  HORHW041
Termékszám:  ACP472302

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20