Oldal frissítése

Homido VR

4,2 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Homido VR

High-end fejhallgató mobiltelefonokhoz kényelmes kialakítás és világszínvonalú optikai rendszer. Néző vagy a világ a virtuális valóság, egy sokoldalú és rendkívül kompakt. Kompatibilis széles körű mobil telefonok, szórakozás, ezért mindenki élvezheti.

legfontosabb jellemzői

  • kényelmes kialakítás
  • Kiváló minőségű optikai rendszer
  • minőségi anyagok
  • Alkalmas több mobiltelefon
  • minőségi kidolgozás

A központban a cselekvés

Homid vezeték nélküli eszközök, okostelefonok használják, hogy segítsen biztosítani teljes mozgásszabadságot. Ez kompatibilis az iPhone és a széles körű mobil telefonok Android képernyő méretű 4 "5,7". Tapasztalja hihetetlen kirándulásokat virtuális valóság, számos játékokat, alkalmazásokat vagy videókat. Úgy fogja érezni, mintha a színpad közepén.

Kényelem és állíthatóság

A fülhallgató rugalmasan konfigurálható a zavartalan élmény. Meg van egy állítható vízszintes és függőleges távolság a lencse, és szintén állítható pántok. Kényelmes és kellemes viselet, akár utazásai során, hogy több órán át tartott a virtuális valóság, akkor hozzájárul hab széle szempontból. Homid jelentette vigasztalni mindenki, mert van 3 beállításokat hosszú előrelátó, rövidlátó, és az emberek a normális látás.

termék alkalmazások

Mert Homid egy katalógust kompatibilis alkalmazások Homid Center, ahol megtalálja a legjobb alkalmazások. Könnyen kiválaszthatja a maga kategóriájában, értékelése vagy az ár. Töltsd le lehet tulajdonosai iPhone és Android készülékek.

Kód:  HDMVR1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10