Oldal frissítése

Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection - PS4

4,7 15 értékelés

Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection - PS4

A lenyűgöző PlayStation 4 játékkonzolnak csak egy bakija van - a PlayStation 3 játékok nem működnek rajta, éppen ezért nagyon sok stúdió újratervezi és PS4-re szabja a legnépszerűbb játékait. Az egyik ilyen cég a  Quantic Dream, ami most nagy dobásra szánta el magát.

Heavy Rain

A Heavy Rain a jól ismert Quantic Dream francia stúdió új projektje, ami olyan címekkel lopta be magát a játékosok szívébe mint az Omikron: The Nomad Soulés a Fahrenheit. A Heavy Rain is egy hasonlóan művészi vállalkozás. Meglehetősen eredeti történettel és lenyűgöző noir hangulattal kecsegtet. A felejthetetlen játékélményt csak fokozza a játék komor hangulata és a karakterek realisztikus viselkedési mintái. A karakterek reakció nagyban eltérnek attól függően, hogy hol vannak, kik ők és mik a körülmények. Négy különböző karakter bőrébe bújva nyomozhatsz a rejtélyes Origami gyilkos után.

Beyond: Two Souls 

A Beyond: Two Soul főszerepében az ismert színésznőt, Ellen Page-t láthatjuk, aki Jodie Holmes-t, a fiatal feleséget játssza. Jodie egy szellemmel áll különleges kapcsolatban, aki különleges képességeket is biztosít a lánynak. A másik fontos karaktert a világhírű művész Willem Dafoe keltette életre. Ő egy titokzatos tudós szerepét öltötte magára, aki a paranormális jelenségeket vizsgáló minisztériumban dolgozik. A játék legfőbb témája két személyiség összekapcsolódása, amely az élethű és részletgazdag történetbe ágyazva azonnal függővé tesz.

Legfontosabb jellemzői

  • Újratervezett változat, továbbfejlesztett grafika
  • Két népszerű játék egy áráért

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Kaland

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Collection
Exkluzivitás Playstation 4

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2016
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX252
Termékszám:  PS719877943
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10