Oldal frissítése

Hades - PS5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hades - PS5

Hades

Csúcs roguelike játék

Dacolj az istenekkel, és vágj utat magadnak a hack and slash roguelike sikerjátékon, a Hadeson át, amelyet a Bastion és a Transistor alkotói hoztak el neked. Zagreus hercegként, Hádész isten fiaként, megpróbálsz kiszabadulni apád befolyása alól, miközben javítod a képességeidet és elmenekülsz a pokolból.

Hades

Semmi sem lehetetlen

Az állandó frissítések azt is jelentik, hogy nem kell „isteni” képességekkel rendelkezned ahhoz, hogy izgalmas harcokkal teli, érdekes történetekben legyen részed. Ugyanakkor ha van kedved, akkor emelheted a nehézségi fokot, és megtapasztalhatsz egy olyan akciót, amely sosem látott mértékben emeli az adrenalinszintedet.

Hades

Barátokkal messzebbre jutsz

Egy sor különféle karakter vár rád, amelyek ráadásul teljesen szinkronizáltak. Fejleszd velük a kapcsolatodat, és élj át számos egyedi történeti eseményt, amelyek bepillantást engednek abba, hogy miről is szól valójában ez a nagy diszfunkcionális család.

Hades

A Supergiant stúdió ikonikus látványvilága

A Supergiant játékainak középpontjában álló gazdag, hangulatos felvezetés, valamint a játék és a mesemondás egyedülálló kombinációja itt teljes tökéletességében érvényesül: a gyönyörű, kézzel festett környezet és az eredeti zene szó szerint életre kelti az egész Alvilágot.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció
Játékmechanika Eljárási

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2021
A kiadás hónapja Augusztus

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  PSV0109
Termékszám:  5026555429283

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20