Oldal frissítése

GYLT - Nintendo Switch

Előrendelési ár
16 290 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


GYLT - Nintendo Switch

GYLT Nintendo Switch

Merülj el egy szürreális horror történetben

Joel, egy erkölcsi elveket szinte egyáltalán nem ismerő, kegyetlen túlélő, aki az utolsó karanténzónák egyikében él. Ezeket a fallal körülvett, zord városokat a hadsereg maradékai ellenőrzik. A szigorú hadiállapot ellenére Joel a város feketepiacán tevékenykedik, és megfelelő áron csempészárut kínál.

GYLT Nintendo Switch

Sally az ijesztő multiverzumban

Sally különböző alakokban jelenik meg a GYLT Nintendo Switch játékban, miközben a játékosok felfedezik a körülöttük lévő világot, és feltárják Emily eltűnésének rejtélyét. Döntsd el, hogy szembenézel-e a szörnyekkel, vagy elbújsz, és felfedezed a félelem sötét oldalát.

GYLT Nintendo Switch

GYLT Nintendo Switch - Sally és az eltévedés története Bethelwoodban

Sally egy bethelwoodi kislány, aki megpróbálja megoldani unokatestvére, Emily eltűnésének rejtélyét. Egy csapat huligán által üldözve Sally városának torz változatában találja magát, ahol a félelmek és a rosszabbnál rosszabb emlékek ijesztően valóságossá válnak. Élj túl ebben a rejtvényekkel, akcióval és hátborzongató minijátékokkal teli sötét világban.

GYLT Nintendo Switch

GYLT Nintendo Switch - Túlélési stratégiák és csapdakészítés

Ebben a világban saját túlélési stratégiákat hozhatsz létre - összpontosíts a lények felderítésére audio- vagy vizuális csapdák segítségével. Döntsd el, hogy szembenézel-e a félelmeddel, vagy elbújsz, és megteremted a saját utadat ebben a mindent elsöprő borzalomban. A Cris Velasco által készített soundtrack felejthetetlen hangulatot kölcsönöz a játéknak.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Logikai
Játék környezet Horror

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1356
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8436016712323

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15