Oldal frissítése

GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/mercury

4,3 23 értékelés
Kiegészítők a termékhez

GUNNAR Gaming Collection PPK, onyx/mercury

A GUNNAR PPK számítógéphez való szemüveg közepes  méretű lencsékkel van ellátva, így ideálisan a legtöbb rendszeres használó részére. Sajátosságuk a nagyon vékony és könnyű lábak, amelyek megkönnyítik a fejhallgató használatát. A szemüveg az összes fejlett technológiát használja  a maximális kényelem érdekében. Borostyán színű üvege jelentősen növeli a kontrasztot és a vizuális érzékelést azoknál, akik számítógéppel dolgoznak. Egyúttal  minimálisra csökkenti a képernyő nem kívánt tükröződését és tompítja a színskála legkeményebb részeit. A megnevezett tulajdonságoknak köszönhetően minimalizálja a szemek és az általános fáradságot az LCD képernyő mézésekor és tökéletesíti a reakciókat, amit  nem csak a szenvedélyes játékosok fognak értékelni.
A GUNNAR szemüveg fő előnye a i-AMP fejlett technológia, amely az ember optikai rendszere és interakciója a digitális berendezésekkel való intenzív kutatása által jött létre. Az eredmények alapján egy egyedi lencse lett kombinálva a fejlett geometriával és a csúcsminőségű felületi rétegekkel. Az i-AMP rendszer rövid idő alatt előnyt biztosít minden felhasználó részére hosszútávú megnövekedett teljesítmény esetében. A GUNNAR szemüveg kétségtelenül egyedülálló termék és megvásárlása már rövid ideig tartó használat után megtérül nagyobb produktivitás formájában, amely munka esetében nagyobb jövedelmet és játszáskor pedig több pontot jelent az ellenfelek legyőzésekor.
Műszaki adatok:
Főbb jellemzők:
Ideális játékosok részére
Biztosítja a  részletes, élesebb és tisztább képet
Növeli a szem állóképességét
A tükröződésgátló bevonat csökkenti a tükröződést és a  képzajt
Csökkenti a szem és az általános fáradtságot

Kontraszt növelése a jobb vizuális észlelés érdekében

Csökkenti a reakcióidőt
Szín:
Objektív: borostyánkő
Keret: onyx / mercury

Paraméterek

Használat

Használat Gaming

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Szín

Lencse színe Borostyán
Kód:  JD610l
Termékszám:  PPK-03001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15