Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GUNNAR Gaming Collection FPS designed by Razer, onyx/ amber

4,4 21 értékelés
31 690 Ft

GUNNAR Gaming Collection FPS designed by Razer, onyx/ amber

A GUNNAR szemüveg modern technológia révén segíti viselőjének számítógépes munkáját, vagy a játékhoz szükséges nagymértékű pontosságot. A borostyán színű üveg a számítógép előtt viselője számára kiemeli a kontrasztot és a részleteket, valamint növeli a vizuális észlelést. Ugyanakkor csökkenti a kijelző tükröződését, és visszafogja a színspektrum erősebb színeit. Ennek köszönhetően a szem és a szemüveg viselője kevésbé fárad el az LCD monitor előtt, és még a reakcióidő is nő, ezt nem csak az elkötelezett játékosok fogadják majd örömmel, hanem azok is, akik napi szinten dolgoznak a számítógép előtt.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Univerzális szemüveg, amely csökkenti a szem fáradtságát
  • Nagyon könnyű és kiegyensúlyozott kivitel
  • Állítható orrnyereg
  • Modern i-AMP  technológia
  • Kiváló ergonómia
  • Kiváló ár/érték arány

Csúcstechnológiával csökkenti a szem terhelését

A GUNNAR szemüveg legfontosabb tulajdonsága az i-AMP technológia, amely az emberi szem és látás területén végzett intenzív kutatások eredményeképpen jött létre. A kutatási eredmények alapján készült egyedi lencse anyaga a fejlett geometriát kombinálja a csúcsminőségű felső réteggel. Ezek révén nagyobb teljesítményt nyújthatsz munka közben, és ugyanakkor kevésbé is fogsz elfáradni.

Maximális nyugalom és kényelem

A Razer által tervezett GUNNAR Gaming Collection FPS  szermüveg egyedülállóan könnyű, sokoldalú, egyedi stílusú gamer szemüveg, amelyet a legapróbb részletekre hangoltak. Az alumínium és magnézium ötvözetből készült erős keret megfelelő stabilitást biztosít optikai szempontból is. Az állítható szilikon orrnyereg és a hajlított szemüvegszár garantálja a tökéletes illeszkedést. A szárak vége ergonomikusan hajlított, így tökéletesen felveszi a fejed formáját. Olyan vékony, hogy a fejhallgató használata közben sem fog zavarni. A könnyű felépítés és a megfelelő egyensúly garantálja azt, hogy a szemüveg viselése hosszú távon is kényelmes.

 

Paraméterek

Használat

Használat Gaming

Szemüveg stílusa

Stílus Modern

Fajta

Fajta Számítógéphez
Szemüvegkeret formája Négyszögletes
Szemüvegkeret anyaga Fém

Rendeltetés

Típus Uniszex
Típus Gamer

UV-védelem

UV-szűrés UV400

Napszűrő / sötétítő

Napszűrő / sötétítő Napszűrő nélkül

Szín

Keret színe Fekete, Zöld
Lencse színe Borostyán

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Karcvédelem, Íves forma, Szemfáradtság csökkentő, Kontraszt növelés

Dioptria

Dioptria 0,2

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Puha tok

Méretek

Szemüveg szélessége 14 cm
Orrtámasz hossza 13,8 cm

Keret

Keret tulajdonságai Íves forma, Karcálló
Kód:  JD610m3c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RZR-30006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20