Oldal frissítése

Guilty Gear Strive - PS4

Guilty Gear Strive - PS4

%

Az Arc System Works játéka, a Guilty Gear Strive, egy 2,5D-s harci játék, amelyet a Bandai Namco Entertainment adott ki.

Guilty Gear Strive

Próbálja ki a Guilty Gear sorozat vadonatúj címét, amelyet a harci játékok minden rajongójának terveztek.

Guilty Gear Strive

A Guilty Gear Strive számos játékmódot kínál, és az alkotók azt ígérik, hogy a játékot folyamatos DLC-ellátással látják el.

Guilty Gear Strive

Tematikus grafikai tervezés

A jellegzetes 3D-s látványt, amelyet összetéveszthetjük a kézzel rajzolt animével (2,5D), kiváló minőségű animációs technikával értük el a magasan elismert Guilty Gear Xrd sorozatból.



Guilty Gear Strive

Fejlesztések minden irányban

Az előző epizódok karizmatikus karaktereit továbbfejlesztettük, és sok új karakter került fel a stábba. A játékmenet is megváltozott, de első pillantásra még mindig egyértelműnek tűnik, és emellett mélységet rejt magában azok számára, akik valóban el akarják sajátítani a Guilty Gears Strive-t.

Guilty Gear Strive

Szeletelő filmzene

Hallgassa meg Daisuke Ishiwatari, a Guilty Gear sorozat udvari zeneszerzőjének számos rockzenéjét, és próbáljon ki egy olyan sztori módot, amelyet nemcsak a Guilty Gear rajongói, de az anime szerelmesei számára is terveztek.

Guilty Gear Strive

Más játékosokkal problémamentesen harcol

Harcolj barátaiddal online módban, amely a „visszagörgetés netcode“ funkciót használja - ez egy nagyszerű módja a harci játékok játékának, mivel szimulálja az offline multiplayer csatákat egy gépen, és kijavítja azokat a „bemeneti hibákat”, amelyek a klasszikus online csatákban elmaradnak.



Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 2

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2021
A kiadás hónapja Június

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX946
Termékszám:  3391892013290

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05