Oldal frissítése

Gravity Rush Remastered - PS4

3,0 3 értékelés

Gravity Rush Remastered - PS4

Néhány évvel ezelőtt a Sony kiadta a Gravity Rush nevű akciós kalandjátékot, amelyet ma is az egyik legjobb játéknak tartanak, ami a PlayStation Vita zsebkonzolon valaha megjelent. Hatalmas sikert aratott a játékosok között, ami a minőségnek köszönhetően nem is meglepő. Ezért a fejlesztők neki is fogtak a folytatásnak a PlayStation 4-hez. De amíg eljön az ideje a folytatásnak, a Sony úgy döntött, hogy elkészíti az első rész újrafeldolgozását.

Elgondolkodtató történet

A Gravity Rush Remastered története a Hekseville városka környékén játszódik és nyomon kíséri Kat főhősnő sorsát, akit Dusty nevezetű macskája kísér. Kat sajnos amnéziában szenved, ezért fokozatosan kell megtudnia a saját létezésével kapcsolatos dolgokat. Az egész történetet képregényes ablakokon keresztül mutatja be, és az érdekes világ gyorsan magával ragadja az embert. Ezt segíti az összes eddig kiadott bővítmény - Spy Pack, Maid Pack és Military Pack - jelenléte is. Élvezze nagykanállal ezt az akciós kalandjátékot.

Az összes eddig kiadott bővítményt tartalmazza (Spy Pack, The Maid Pack, The Military Pack).

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Remaster

Platform / Licenc

Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX251
Termékszám:  PS719880240
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15