Oldal frissítése

Graven - PS4

Előrendelési ár
10 090 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Graven - PS4

Graven PS4

Szenvedés enyhítése, hazugságok leleplezése és perverzió elhárítása - ez a Graven PS4

A rend hűséges papjaként egy mocsárban találod magad egy kis csónakban. Az ártatlanok védelméért bűnözőként száműzték és halálra ítélték. Egy ismeretlen idegen azonban felajánlja, hogy segít neked, és szilárd talajra visz, ahol zavaros utasításokat, egy titokzatos botot és egy könyvet kapsz.

Graven PS4

Haladj előre

A Graven PS4 során a szenvedés ellen harcolsz, csalásokat fedezel fel, és elpusztítod a tájat sújtó sötét teremtményeket.

Graven PS4

90-es évekbeli grafika modern eszközökkel kombinálva

A Graven PS4 klasszikus, merész grafikával rendelkezik a 90-es évek végéről. A karaktereket Chuck Jones (Duke Nukem 3d, Half-Life) és Stephan Weyet (Blood, Fire Emblem, Dusk) jellegzetes hangja adja. A Graven PS4 egy középkori fantáziavilágba csöppen, és modern eszközeivel sötét, mégis lenyűgöző élményt nyújt.

Graven PS4

Graven PS4 mint fejtörő

Az eretnek szekták felelősek a folyamatos járványokért. A feladatod az lesz, hogy rejtvényeket oldj meg, és felfedezd a történelmet, hogy felfedd a motívumaikat, és hogy mi áll mögöttük.

Graven PS4

Változtasd meg a környezeted

Erős varázslatok és kristályok állnak majd a rendelkezésedre, hogy a világot a saját belátásod szerint alakítsd át. Fontos, hogy segítsenek neked a keresésben és az üldözésben. Nem hiányoznak az új fegyverek sem, amelyeket a kovácsok és alkimisták szívesen fejlesztenek. Ezekkel aztán visszatérhetsz a már felfedezett helyekre, hogy új tényeket fedezz fel.

Graven PS4

Különböző ellenségek hordája

Több mint 30 féle ellenség áll majd ki ellened egy folyamatosan bővülő világban. Fedezd fel a párhuzamos vonalakat, ahol a lények az idősíkon kívül mozoghatnak. Juss el a végére, és érd el a kívánt békét.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1568
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055957705121

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15