Oldal frissítése

Gord - PS5

15 590 Ft

Gord - PS5

Gord PS5

Gord PS5 - Elvezeted a törzsedet egy jobb jövő felé?

A Gord PS5 egy egyjátékos kaland-stratégiai játék. A túléléshez folyamatosan új dolgokat kell építened, de a győzelemhez le kell győznöd a kapukon túli sötétséget is. Ebben a sötét fantáziavilágban küldetéseket kell teljesítened, miközben egy olyan népet kell irányítanod, amelynek személyes történetei és jóléte meghatározzák törzsed sorsát.

Gord PS5

Építs erődítményeket és fedezd fel a környezetedet

Vezesd a Dawn törzs népét, akik mélyen a tiltott földekre merészkednek. Vállalj küldetéseket, amelyek formálják személyiségüket, befolyásolják jólétüket és meghatározzák a közösség sorsát. Építsetek palánkokat, fejlesszétek az építményeket, és bővítsétek a "gord"-odat egy szerény településből félelmetes erőddé. A terjeszkedés azonban nem lesz könnyű.

Gord PS5

A Gord PS5 játék próbára teszi a józanságot és a mágikus képességeket

Válassz az elsődleges célpontok közül; megválaszthatod a pálya méretét, a rajtaütések intenzitását, a környezetet, amelyben játszani fogsz, az ellenség típusait, akikkel szembe kell nézni, a kezdeti erőforrásokat és még az időjárás erősségét is. A Gord PS5-ben az egészséges népesség a túlélés kulcsa. Telepeseid életének minden aspektusa, a betegségektől az éhezésen át a rokonaik haláláig, befolyásolhatja az egyes alanyok épelméjűségi szintjét. Tartsd rajtuk a szemed, mert ha az épelméjűségük egy kritikus szint alá csökken, akkor összeomlanak, vagy akár el is menekülhetnek az uralmad alól.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Stratégiai, Kaland
Játék környezet Történelmi korszakok
Játékmechanika Survival
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0455
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056208816122

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10