Oldal frissítése

Gloomhaven: Mercenaries Edition

Gloomhaven: Mercenaries Edition

Gloomhaven Mercenaries Edition Nintendo Switch

Gloomhaven- A társasjátéktól a digitális platformig

Akár a kaland hívogató dala, akár a sötétség szívében az arany csillogása iránti olthatatlan vágy csábított Gloomhaven földalatti birodalmába, a végzeted útja kétségtelenül ugyanaz lesz. Vezesd a zsoldosok csapatát ezen a kíméletlen tájon, ahol minden döntés befolyásolja az pályát. Vágj át fenyegető kamrákon, félelmetes erdőkön és borzalmas szörnyektől hemzsegő, komor barlangokon, ahol vagy jutalom vár rád vagy halál. Add el a kardodat annak, akinek van rá pénze, legyen az városi bürokrata vagy korrupt szektás. Fizetésed az eredményektől függ, nem a kérdésektől. De hol van az a határ, amit már nem vagy hajlandó átlépni?

Gloomhaven Mercenaries Edition Nintendo Switch

Egy epikus kaland a sötét fantasy szerelmeseinek

A Gloomhavenegy taktikai RPG és Isaac Childress társasjátékának digitális adaptációja. A középkori világban játszódó sötét fantasy a stratégiai tervezésre és a csapatmunkára helyezi a hangsúlyt. Játssz egyedül vagy online akár 4 fős csoportokban. Fedezd fel a világot egy 2-4 zsoldosból álló csoportban, 17 karakterrel és több mint 1000 képességgel. Mielőtt felfedeznéd a barlangokat és erdőket, gondosan válaszd ki a képességkártyáidat.

Gloomhaven Mercenaries Edition Nintendo Switch

Gloomhaven- A jó stratégia győzelmet jelent

Ahogy belépsz a várbörtönbe, merülj el a taktikai, fordulóalapú harcban. Minden körben válassz két zsoldoskártyát, az egyiknek a felső, a másiknak az alsó felét használva. Mozogj a hatszögletű rácson, használd ki taktikusan a környezetet és kösd össze a támadásokat. Kombináld az erőket, de vigyázz, nehogy kifogyj a kártyákból - ezek ugyanolyan fontosak, mint az életek. Minden döntésnek következményei vannak, növeld képességeidet, szintjeidet és felszerelésedet a túléléshez. Szereld fel a csoportodat, gyűjts ereklyéket, szerezd meg a "Nagy Tölgy" kegyét, és légy mindig éber.

Gloomhaven Mercenaries Edition Nintendo Switch

A Gloomhaven: Mercenaries Editiontartalmazza:

  • Gloomhaven alapjáték
  • Solo Scripts: A Mercenary Challenges DLC 17 forgatókönyvet kínál, amelyek mindegyikét csak egy adott zsoldos teljesítheti, akit erős és személyre szabott tárgyakkal jutalmaznak

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG, Stratégiai, Kaland

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz, PS4 - doboz, PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás
Kód:  MSX1527nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05