Oldal frissítése

Giiker Super Cube i3S Light

4,2 9 értékelés
11 890 Ft

Giiker Super Cube i3S Light

Ha már a kisujjadban van a Rubik-kocka kirakása, próbáld ki a Giiker Super Cube i3S Light-ot. Ez egy 3 × 3 × 3 × 3 kockából álló mágneses gyorsasági Rubik-kocka. Egy 6 tengelyes mozgásérzékelővel rendelkezik, amely az algoritmusfelismerő intelligens mikrokontrollerrel együtt képes automatikusan nyomon követni a kocka minden egyes elfordítását. A Giiker Super Cube i3S Light Bluetooth-on keresztül egyszerűen csatlakoztatható az ingyenes Supercube mobilalkalmazáshoz. A kocka kompatibilis az Android 4.4 és az iOS 8.0 operációs rendszerekkel. A Super Cube i3S Light egy praktikus állvánnyal érkezik. A kocka része egy 3,7 V-os lítium akkumulátor, amelynek feltöltése kb. 1 órát vesz igénybe. Egyetlen feltöltéssel a kocka több mint 90 órán át működhet. A csomag tartalmazza a Giiker Super Cube i3S Light kockát, a töltőt, a Micro USB töltőkábelt, az állványt és a használati útmutatót.

A Giiker Super Cube i3S Light fő jellemzői

  • A Giiker Super Cube i3S Light egy mágneses gyorsasági Rubik-kocka
  • Egy 6 tengelyes mozgásérzékelő és egy intelligens mikrokontroller áll rendelkezésre
  • Csatlakoztasd a Giiker Super Cube i3S Light-ot a mobilalkalmazáshoz Bluetooth-on keresztül
  • Kompatibilis mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel
  • Értékelni fogod a számos módot
  • Egy praktikus állvány is tartozik hozzá
  • A Giiker Super Cube i3S Light ABS-ből készült
  • A Rubik-kocka 6 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Hihetetlen mennyiségű versenyzési lehetőség

A Giiker Super Cube i3S Light a mobilalkalmazással együtt lehetővé teszi, hogy időre rakd ki a kockát, valós időben tanulj vagy csatlakozz más játékosokhoz a világ minden tájáról, és versenyezz velük. Milyen magasra jutsz fel a ranglétrán? Az alkalmazás rendelkezik Learn Mode (Tanulási mód) funkcióval, amely egy interaktív történettel ellátott oktató mód a kezdők számára. A Training Mode-t a tapasztalt megoldóknak tervezték, ahol véletlenszerűen összekevert kockákat rakhatsz ki a teljesítményt javító eszközökkel együtt. A Solve Mode segít kirakni a véletlenszerűen összekevert Giiker Super Cube i3S Light-ot 30 lépésben, részletes utasításokkal. A Game Mode-ban minijátékokkal teheted próbára a sebességedet, a memóriádat és a reakcióidat. A népszerű Battle Mode valós idejű online csatákat kínál 1v1, 3v3 lehetősséggel és egyéb lehetőségekkel.

Paraméterek

Tulajdonságok

Konzoltípus Kézi

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Meghajtó nélküli

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, USB kábel, Töltőadapter

Méret & súly

Szélesség 5,65 cm
Magasság 5,65 cm
Mélység 5,65 cm

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás MicroUSB

Szín

Szín Többszínű
Kód:  RTGAM036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020628692759

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05