Oldal frissítése

Ghost Song - PS5

Leárazás -13 %
6 890 Ft 7 890 Ft

Ghost Song - PS5

Ghost Song PS5

Ghost Song PS5 - Ismerd meg a környezetedet

Lorian sivatagi holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából - felfegyverkezve és harcra készen, tiszta emlékekkel. Ám valami új is ébredezik... Nem te vagy az egyetlen lény, aki csapdába esett ezen az ismeretlen helyen. Ismerkedj meg a különböző szereplőkkel, és fedezd fel saját történetüket a túlélésről, a bátorságról, az elhagyatottságról és a megváltásról.

Ghost Song PS5

Egy ismeretlen gonosz ébred

Merészkedj a felszín alá, hogy válaszokat keress a Ghost Songban, egy hangulatos 2D-s kalandjátékban, amely önfelfedezéssel, ősi rejtélyekkel és kozmikus rémülettel teli. Fedezz fel kanyargós barlangokat, amelyeket csak a biolumineszcens növényvilág világít meg, küzdj meg furcsa és hatalmas lényekkel, és szerezz új képességeket, amelyek segítenek felfedni ennek az idegen világnak rég eltemetett titkait.

Ghost Song PS5

A Ghost Song PS5 metroidvania stílusú harcot kínál

Küzdj gyorsan és pontosan a loriánus szivacsos idegenekkel és fémhéjúakkal. Növeld az erődet, és szabd testre a ruhádat és a blasteredet a modulok széles arzenáljával. Sajátítsd el a Deadsuit alapharcának jellegzetes ritmusát, és zúzd szét az ellenséget egy gyorstüzelő blasterrel, felhalmozva a hordó hőjét, hogy erősítsd a közelharci támadásaidat.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Sci-fi
A játék grafikai tervezése Oldalnézettel

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Július

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0433
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056635602510

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15