Oldal frissítése

Ghost Parade - Nintendo Switch

4 090 Ft

Ghost Parade - Nintendo Switch

Ghost Parade Nintendo Switch

Titokzatos erdei kaland

A Ghost Parade Nintendo Switch egy magával ragadó kalandjáték, amely egy elvarázsolt, titokzatos erdőben játszódik. Egy Suri nevű fiatal lány világába kalauzol el, aki egy szellemekkel teli, misztikus erdő közepén téved el.

Ghost Parade Nintendo Switch

Ismerkedj meg szokatlan lényekkel

A Ghost Parade Nintendo Switch játékban Suri kalandjai során különböző szellemekkel és lényekkel találkozik, amelyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. A bátor Surinak mindenféle kihívásokkal, rejtélyekkel és veszélyekkel kell szembenéznie, amelyek az útjába állnak, bár ebben a rendkívüli helyzetben váratlan szövetségesekre és barátságokra talál, akik segítenek neki leküzdeni a nehézségeket.

Ghost Parade Nintendo Switch

Fedezd fel a nagyszerű kivitelezést

A Ghost Parade Nintendo Switch játékban megtapasztalható küldetések és kalandok sora a rejtvények és a felfedezés izgalmas keveréke köré épül. Gyönyörű grafikára számíthatsz, amely kiemeli a környezet részleteit és a különböző karaktereket.

Ghost Parade Nintendo Switch

Itt nincs hiány kalandból és misztikumból

A Ghost Parade Nintendo Switch egyedi játékstílusával és rejtélyekkel és meglepetésekkel teli hangulatával a szórakozás új dimenzióját hozza el a kalandok és a misztikum szerelmeseinek. Suri és szellemtársai várnak rád, hogy csatlakozz hozzájuk a saját kalandodban a Nintendo Switch-en.

Ghost Parade Nintendo Switch

Mentsd meg az erdő természetfeletti barátait

A Ghost Parade Nintendo Switch játék az erdő természetfeletti lakóinak védelméről szól. Vannak olyanok is, akik anyagi haszonszerzés céljából próbálják a földdel egyenlővé tenni az otthonukat. Segítségedre lesz 30 kísérteties társad, akik egyedi mágikus képességekkel rendelkeznek.

Ghost Parade Nintendo Switch

Gyönyörűen kivitelezett grafika

A Ghost Parade Nintendo Switch egy jól megtervezett környezettel büszkélkedhet, amely rengeteg meglepetést és különösen eredeti kinézetű karaktereket kínál. Mindegyiküket épségben haza kell vinned.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz
Kulcs Nintendo eShop

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Alap (letöltési kulccsal)
Kód:  NSW1361
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060997482673

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15