Oldal frissítése

Gangs of Sherwood - PS5

13 790 Ft

Gangs of Sherwood - PS5

Gangs of Sherwood PS5

Gangs of Sherwood PS5 Robin Hooddal

A Gangs of Sherwood PS5 játékot akár 4 játékos is játszhatja együtt. Egy új megközelítésben mutatja be Robin Hood világát. A híres Bölcsek Köve megerősítette a nottinghami csapatokat, Anglia népét pedig továbbra is elnyomják. Vezeted a lázadást?

Gangs of Sherwood PS5

Négy hős és négy játékstílus

Játssz Robin, Marian, Tuck testvér és Little John szerepében. Minden karakter saját, egyedi és testre szabható játékstílussal rendelkezik. A karakterek harcstílusait kombinálhatod, hogy felvehesd a harcot a zsarnokokkal és a félelmetes főnökökkel.

Gangs of Sherwood PS5

Elveszi a gazdagoktól és a szegényeknek adja

Ahogy haladsz előre a Gangs of Sherwood PS5 játékban, fejlesztened kell a felszerelésedet, amit ártatlanok életének megmentésével és a szegényeknek adott zsákmányosztással érhetsz el. Új fejlesztésekhez és pusztító kombókhoz juthatsz így hozzá.

Gangs of Sherwood PS5

Különböző környezetek a Gangs of Sherwood PS5 játékban

Fedezd fel a sherwoodi erdőt és a seriff repülő kastélyát. Útközben ellenségek hordáival fogsz találkozni. Minél jobb felszereléssel rendelkezel, annál félelmetesebb ellenségekkel kell szembenézned. Katonák, fenyegető harci gépek és félelmetes főnökök várnak rád.

Gangs of Sherwood PS5

Fejleszd vállalkozásod

Amit nem adsz a szegényeknek, azt cseréld el a kereskedőkkel aranyra és új felszerelésre. Így jobban hozzáigazíthatod képességeidet a harci stílusodhoz.

Gangs of Sherwood PS5

Játék akár 4 játékos számára

A Gangs of Sherwood PS5 játékhoz több játékos együttműködésére van szükség. Alakítsatok csapatot, tanuljatok meg együtt kombózni, ami hihetetlen élvezetet nyújt a játékban. Rejtőzködve tervezzétek meg a stratégiát a barátaiddal, és induljatok a csatatérre.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0501
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3665962021851

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10