Oldal frissítése

Funko POP! Stranger Things

A népszerű Stranger Things sorozat Funko POP! figurái egyedülálló lehetőséget kínálnak a rajongóknak, hogy otthonukba vagy gyermekük szobájába is behozzák ennek a lenyűgöző világnak egy darabját. A figurák számos változata és különleges kiadása révén mindig izgatott lehetsz, hogy mi következik legközelebb. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válaszd a Funko POP! Stranger Things figurákat, amelyeket a sorozat rajongói és a lelkes gyűjtők egyaránt értékelni fognak.

Folytatás
Paraméterek módosítása
17 termék

Funko POP! Stranger Things

A Funko POP! Stranger Things kategóriában összesen 17 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05