Oldal frissítése

Freefly VR

4,0 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Freefly VR

Headset virtuális valóság VR Freefly adapter okostelefonok, ami szó szerint húzza meg egy virtuális valóság. Ez a könnyű és könnyen hordozható, így bárhová menekülni a gondtalan világban. Ez magában foglalja a vezeték nélküli vezérlő, amely képes kapcsolódni az iPhone, Android és Windows Phone készülékek.

legfontosabb jellemzői

  • Széles körben kompatibilis (iOS, Android, Windows Phone)
  • 120 ° -os látómezőt
  • könnyűszerkezetes építés
  • könnyen hordozható
  • Ez magában foglalja a távirányító és a ház

Menekülés a virtuális valóság

Freefly válik új partnere a okos telefon. Bárhol van, pár másodperc meg lehet változtatni a környezetet, amelyben található. Ezzel fejhallgató könnyen megközelíthető a virtuális valóság az okos telefon. A nagy dolog az, hogy ő jön minden. Rendelkezésre áll mind a három fő platformok és eszközök méretei terjedő átlós 4,7 "és 6,1", beleértve például az iPhone 6s és 6s Plus.

Ön nem akar visszatérni

Készülék méri 360 ° mozgását a fejét, és teszi a 3D látványt a képernyőn a smartphone. Ez létrehoz egy virtuális valóság környezet, például, meg fogja találni magát egy fantasy világban, vagy egzotikus. A távirányító használata lőni egy zombi séta az egyiptomi sírok, vagy nyissa meg ejtőernyő. És hogyan is működik? Nézze meg a videót Freefly VR - Hogyan működik .

Kód:  FREVR1
Termékszám:  Freefly-Glida combo

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10