Oldal frissítése

Forza Motorsport 7

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Forza Motorsport 7

 %

A Forza Motorsport 7 az új Xbox One X játékkonzol születéséhez asszisztál. A játék 4K-s felbontásban 60 FPS mellet fut ezen a platformon.

Forza Motorsport 7

Több mint 700 versenyautó.

Forza Motorsport 7

Körülbelül 200 pályaváltozat 30 különféle környezetben.

Forza Motorsport 7

Minden idők legjobb Forza-ja

A játék beállítások széles választékát kínálja, amelyek a szórakoztató arcade-et könnyen a valósághoz teljesen hű vezetési élmény szintjére emelik, amelyben volán nélkül esélyed sincs.

Forza Motorsport 7
            

Az időjárás komolyan beleszól a játékba

Most először az időjárás dinamikusan fog változni a játékban, amely észrevehető hatással lesz a játszhatóságra. 4K-s felbontásnál a száradó úttest csodásan néz majd ki  a hajnali fényben.

Forza Motorsport 7
            

A szível-lélekkel versenyzőknek abszolút kötelező

A Forza Motorsport 7 több mint 700 részletesen kidolgozott gépkocsit kínál. A Ferrari, a Lamborghini és a Porsche márkák kocsijainak legszélesebb választékára számíthatsz.

Forza Motorsport 7 - ultimate edice

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

            

A Forza Motorsport 7 Ultimate kiadása az igazi rajongóknak

A sorozat igazi rajongója vagy, és szeretnél valami extrát? Szerezd be a játékot Ultimate kiadását, amellyel korai hozzáférést kapsz a játékhoz, továbbá Forza Motorsport 7 Car Pass bérletet, Day One Car Pack autócsomagot és VIP tagságot


Kód:  MXO100enad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05