Oldal frissítése

Fort Solis: Limited Edition - PS5

5 1 értékelés
Leárazás -4 %
11 390 Ft 11 890 Ft

Fort Solis: Limited Edition - PS5

Fort Solis: Limited Edition - PS5

Fort Solis: Limited Edition PS5 - Üdvözlünk a Vörös Bolygón

A Fort Solis egy izgalmas thriller, amely a Vörös Bolygón játszódik, amelynek titokzatos története magával ragadó. A teljes történet négy fejezetre van osztva, így választhatsz akár egy intenzív maratoni jellegű vagy egy fejezetről fejezetre való megtekintést is, mintha egy epizodikus tévésorozatot néznél. Amikor Jack szokatlan hívást kap egy távoli bányászati előőrsről, úgy dönt, hogy a sötét és kietlen Fort Solisba megy. A vihar közeledtével és a legénység sorsa egyre bizonytalanabbá válik, ezért elkezd utánajárni a dolgoknak, és kétségbeesett kísérletet tesz a kapcsolatfelvételre. Ahogy az éjszaka egyre hosszabbodik, az események egyre inkább felgyorsulnak, és a legénységgel történt események rejtélye lassan kezd kibogozódni. Készülj fel egy felejthetetlen, feszültséggel és rejtélyekkel teli utazásra.

Fort Solis: Limited Edition - PS5

Egy mindent elsöprő sztárélmény

A Fort Solis PS5 elkötelezett amellett, hogy teljesen magával ragadó élményt nyújtson, amely bevon az akcióba. Roger Clark, Troy Baker és Julie Brown kiváló alakításával a Fort Solis arra törekszik, hogy érzelmeket, félelmet, empátiát és sok más érzelmet vigyen a játékba, amelyek minden fejezettel tovább mélyülnek. Ezen kívül a Fort Solis olyan szintű részletgazdagságot, arc- és testanimációt kínál a játékosoknak, amely teljesen új szintre emeli a játékélményt. Az Unreal Engine 5.2 segítségével a Fort Solis világa élénk és realisztikus környezetté válik, ami felejthetetlen élményt garantál.

Fort Solis: Limited Edition - PS5

Fort Solis: Limited Edition PS5 - Az erőd maga a történet

A Solis erőd csontváza a föld felett és alatt egyaránt húzódik, így a játékosok egy hatalmas világot fedezhetnek fel. A játékosok egy erőd elszigetelt felszínére merészkedhetnek, ahol tombol a vihar, vagy felfedezhetik a sötét, fény nélküli szervizalagutakat. Találhatók még még különböző részlegek, mint például a mérnöki, orvosi és kommunikációs részlegek, amelyek az erőd mindennapos működését szolgálják. A történet előrehaladtával a játékosok ezeken a helyszíneken további történetbeli összefüggéseket fedezhetnek fel, amelyek drámaian alakítják a főszereplő Jack sorsát, ami minden egyes órával egyre komplexebbé válik. Ez biztosítja, hogy a játékosok folyamatosan új titkokat és drámai pillanatokat fedeznek fel.

Fort Solis: Limited Edition - PS5

A Fort Solis: PS5 Limited Edition tartalmazza:

  • Alap játék
  • Speciális 3D Case
  • Képeslap

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Kaland
Játék környezet Légköri
Játékmechanika Döntés egy történet mellett
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Félelem

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Limited Edition
Kód:  PSV0558
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8437024411499

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15