Oldal frissítése

Fire Emblem Fates: Conquest - Nintendo 3DS

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Fire Emblem Fates: Conquest - Nintendo 3DS

A Fire Embles Fates nevű játékban két, egymással szemben álló királyság a háború küszöbére sodródik. Rajtad áll, hogy melyik oldalt választod. Ebben az epikus stratégiai játékban döntéseidnek súlyos következményei vannak. Ha a Conquestet (hódítás) választod, akkor neked kell a királyságot belülről megreformálni. Ha azonban inkább a Birthright (születési előjog) irányába hajlasz, akkor King Nohra-val kell megküzdened, akinek elmélyét a hosszú idők során az őrültség köde lepte be. A legáthatóbb élményt az nyújtja, ha mindkét úton végig mész: így megtapasztalhatod e brutális konfliktus, és az érem mindkét oldalát.


A karaktered: egy hős

A Nintendo 3DS és a Fire Emblem széria történetében először egy testreszabott avatarként is küzdhetsz a történet főhőse mellett. Karaktereddel lovagok, mágusok, íjászok egész seregeit irányíthatod őszinte, brutális és letaglózó csatákban. Minden egység és fegyver saját erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik, így azokat minden ellenséggel való megütközés előtt megfelelően kell felkészítened. A győzelem kulcsa a kapcsolatok építése - minél közelebb kerülsz szövetségeseidhez, annál hősiesebben és eltökéltebben küzdhettek együtt a pusztulás ellen.

A karaktered egy hős
Kegyetlen ellenfelek, legtaglózó stratégia

Kapcsolatokat építsenek kifizetődik
A legnagyobb erő: A Szövetség

A kapcsolatépítés kifizetődik.

Ne feledd! A győzelem kulcsa a kapcsolatok építése - minél közelebb kerülsz szövetségeseidhez, annál hősiesebben és eltökéltebben küzdhettek együtt a pusztulás ellen.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU069
Termékszám:  045496472412
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15