Oldal frissítése

Fallout Gym Bag - hátizsák

6 690 Ft

Fallout Gym Bag - hátizsák

A kényelmes Good Loot hátizsák nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik személyes tárgyaikat hordozzák. Hatékony eszköz lesz a mindennapi használatra, de kalandos túrákhoz vagy sportokhoz is kiváló választás. Az ergonomikus Good Loot hátizsák látványvilágában domináns a szemnek kellemes fekete és zöld szín, azonban nemcsak szép kialakításával, hanem átlagon felüli minőségi kivitelezésével és különösen kényelmével is kitűnik.

Hátizsák Fallout Gym Bag - hátizsák ...

A hasznos Fallout Gym Bag - hátizsák hátizsák főbb jellemzői

  • A strapabíró Good Loot hátizsák rengeteg helyet kínál minden lényeges dolognak
  • Előálíltási anyaga poliészter

Megbízható tervezés és kivitelezés

A hasznos Good Loot hátizsák minőségi kivitelezésének és kifinomult kialakításának köszönhetően kényelmes viselet lesz. A hátizsákhoz való hozzáférés fentről lehetséges. A tartalom biztonságos megőrzését garantálja a strapabíró zsinór.

A strapabíró Good Loot hátizsák minden nap megbízható partnered lesz

A kényelmes Good Loot hátizsák használatával nem kell aggódnod a kényelem miatt az utazások során. A gondosan kiválasztott minőségi anyagok nagy tartósságot biztosítanak, a választott gyártási anyag a célszerű poliészter. Ez a stílusos Good Loot hátizsák nem csak ízléses, de strapabíró és praktikus is a mindennapi viselethez.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Fallout

Rendeltetés

Alkalmas Gyerek
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Sportoláshoz

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Zsinór

Design

Szín Fekete, Zöld
Motívum Játék
Téma Fallout

Anyag

Anyag Poliészter
Kód:  GMERCHb643
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5908305226406
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10