Oldal frissítése

Fallout 3 (Game Of The Year) ENG

4,3 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fallout 3 (Game Of The Year) ENG

Az egész Egyesült Államok a senkiföldjévé vált egy nukleáris háborút követően. A föld felszínén a maradék emberiség él, de ugyan itt szaladgálnak a mutánsok és más szörnyek is. A legértékesebb és egyben a legkeresettebb árucikk a víz, amely után mindenki vágyakozik. Természetesen nem hiányoznak más értékek sem, amelyek mindig jól jöhetnek. A Fallout 3 története 30 évvel a második rész után kezdődik, konkrétan a Vault 101-ben, amelynek lakói a nukleáris háború kezdete óta nem hagyták el a bunkert.
A speciális Game of The Year Edice kiadás öt kiegészítést tartalmaz: The Pitt, Operation Anchorage, Broken Steel, Point Look, Mothership Zeta.
The Pitt
Pittsburgh városa gyakorlatilag egy hatalmas ipari üzem. A város csak azért volt megmentve a nukleáris támadástól, hogy lakóit megtámadhassa a szörnyűséges betegség, fertőzés és mutáció.
Operation Anchorage
Virtuális valóságban lejátszott csataszimuláció, amely az F3 történetétől jóval korábbi eseményeket mutat be. Feladatod Anchorage megmentése Alaszkáról, amely teljesen új környezetet jelent a játékos számára és mivel leginkább a harcról van szó, ezért tartalma és játszhatósága is más lesz.
Broken Steel
Új területeket, de ugyanakkor a létező helyeket is felfrissíti. Az új fegyverek egyike a nehéz lángszóró és legújabb ellenséged a lézerfegyverrel felszerelt szuper mutáns. A maximális játékszint pedig 20-ról 30-ra lett felemelve.
Point Look
Tartalmilag szinte semmi köze a Fallout 3 eredeti történetéhez. Egy teljesen új játékot jelent. Csupán az engin és az RPG rendszer azonos.
Mothership Zeta
Elrabolnak az idegenek és rá kell jönnöd mit akarnak az emzákok az emberi fajtól és főleg hogyan akadályozhatod meg szándékukat.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Lövöldözős

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PC - doboz

Platform / Licenc

Platform PC
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Pentium
Processzor frekvencia 2,4 GHz (2,4 GHz)
Videókártya nVidia GeForce 6800
RAM memória 1 GB
Szükséges hely a merevlemezen 9 GB
Operációs rendszer Windows XP

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat Intel Core 2 Duo
Videókártya GeForce 8800 GT
RAM memória 2 GB
Operációs rendszer Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Kód:  WG115a1
Termékszám:  5908305207634

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20