Oldal frissítése

Fae Farm - Nintendo Switch

5 2 értékelés
20 490 Ft

Fae Farm - Nintendo Switch

Fae Farm Nintendo Switch

A Fae Farm Nintendo Switch Azoria varázslatos világát hozza el

A Fae Farm Nintendo Switch játékban megteremtheted saját hangulatos otthonodat, gazdálkodhatsz, találkozhatsz bájos karakterekkel és kapcsolatokat építhetsz. A karakteredet a saját igényeidre szabhatod, megtanulhatsz bájitalokat készíteni, főzni és még sok minden mást. Azoria varázslatos világába egyedül vagy akár 3 baráttal együtt is elmerészkedhetsz. Látogasd meg szomszédaidat, és játszatok együtt egymás mellett vagy online. Az évszakok során több terület nyílik meg a felfedezésre. Szállj hajóra, és indulj el Azoria varázslatos világába.

Fae Farm Nintendo Switch

Hangulatos és testre szabható világ

A Fae Farm Nintendo Switch játékban saját karaktert hozhatsz létre, majd azt és a kalandjaidat a saját ízlésedre szabhatod. Nyisd fel a különböző stílusokat és dekorációkat a farmodhoz. Saját tempódban játszhatsz, mivel a történet a játék naptárától függetlenül bontakozik ki.

Fae Farm Nintendo Switch

Mágikus lények

Szelídítsd meg az állatokat, amelyek tojással, gyapjúval és egyébbel jutalmaznak meg. A Fae Farm Nintendo Switch játékban a kölyökállatok különböző színűek. Sok varázslatos állat létezik ebben a világban. Némelyikük ritka bájital összetevőket csepegtet. Fontos, hogy nem minden lény barátságos. Néhányan közülük rosszindulatúan elállják az utadat.

Fae Farm Nintendo Switch

A béke helyreállítása az Azoriában

A Nintendo Switch Fae Farm játékban rengeteg rejtett barlang található a szigeten, ahol a rengeteg erőforrás található, de egyben jelentős rendetlenség is. Haladj a saját tempódban, és ne maradj le Azoria új titkairól.

Fae Farm Nintendo Switch

Reményteljes barátságok

A Fae Farm Nintendo Switch sok aranyos figurának ad otthont. A történet során megismerheted őket, és szoros kapcsolatot építhetsz ki velük. Megtalálhatod a lelki társadat, akit randira vagy akár a városházára vihetsz.

Fae Farm Nintendo Switch

Egyesítsd erőidet barátaiddal

A Fae Farm Nintendo Switch-ben játszhatsz egyedül vagy a barátaiddal. Csatlakozz akár 3 barátodhoz online vagy helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Osszátok meg egymással előrehaladásotokat, építsetek együtt egy farmot, és támogassátok egymást a feladatok elvégzésében. Azoriában senki sincs egyedül.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG
Játék környezet Fantasy, Építés és közlekedés
Játékmechanika Pihentető
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1245
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  045496479541
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20