Oldal frissítése

F1 23 - Xbox

4,8 9 értékelés
Szuper ár
11 490 Ft

F1 23 - Xbox

F1 23 Xbox

F1 23 Xbox - Új istálló, új kihívás

A Konnersport Butler F1 Racing Team egy új csapat az F1 23 Xbox rajtrácsán. A feltörekvő fiatal sztár, Aiden Jackson ellentétben áll pimasz és arrogáns veterán csapattársával, Devon Butlerrel. Amikor egyikük jövőjét személyes probléma fenyegeti, Devon nővére, a friss F2-bajnok Callie Mayer lép közbe. Éld át a történetüket, és éld át velükegyütt a győzelem érzését.

F1 23 Xbox

Ismerd meg a formula versenyzők életét

Az F1 23 Xbox a belépőjegyed a Formula Racing világába, akár valódi csapatok és versenyzők ellen akarsz küzdeni a hivatalos pályákon, akár játékosok ellen akarsz versenyezni az adrenalint pumpáló online vagy osztott képernyős akcióban, esetleg történelmet szándékozol írni a saját csapatoddal, vagy az új F1 Life mód csillogását és pompájátakarod megízlelni.

F1 23 Xbox

Teremts ideális feltételeket

Az új 35%-os versenytáv opció ideális egyensúlyt teremt, amely lehetővé teszi, hogy reális beállításokat és versenystratégiát használj, ahol a gumikopás még mindig kulcsfontosságú, anélkül, hogy túl sok időt töltenél az egyes futamokkal. Az új piros zászlók hiteles stratégiai elemet adnak minden versenynaphoz. Vagy egyszerűen csak állítsd összeálmaid csapatát, és versenyezz a győzelemért a My Team karrier módban.

F1 23 Xbox

Az F1 23 Xbox új kihívásokat és mechanikát kínál

Fedezd fel a Braking Point 2 kampány izgalmas drámáját, és próbáld ki az F1 World módot, ahol a valódi F1 szezon által inspirált tartalmak sokasága vár. Teljesítsd a kihívásokat a jutalmakért és fejlesztésekért, valamint szerezz testreszabható tárgyakat a versenyződ számára. Az F1 23 Xbox új pályákat is tartalmaz Las Vegasban és Katarban.Versenyezz a számítógép vagy barátaid ellen osztott képernyőn vagy a növekvő online szintéren.


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Formula 1 (F1)

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor, Versenyzős
Játék környezet Jármű, Egyéni sportok
A játék grafikai tervezése Belső nézetű, Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Június

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0355
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5030947125165

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05