Oldal frissítése

eXtatus fekete pulóver (S)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

eXtatus fekete pulóver (S)

Az eXtatus néven ismert e-sport csapatot 2008-ban alapították. Bár azóta sok idő telt el, a formáció igyekszik mindig a legjobb cseh-szlovák együttes lenni. Ez az első és az egyetlen professzionális csapat Csehországban és a Szlovák Köztársaságban. A tízéves fennállást ünnepelve a formáció egy hivatalos felszerelést is piacra dobott.

Támogasd az első cseh-szlovák professzionális e-sport csapatot

Már van egy eXtatus sapkád? Akkor szerezd be hozzá ezt a fekete pulóvert, amelyen az eXtatus csapat logója látható. Csak semmi sallang! Ez egy kifejezetten egyszerű modell, a csapat logójával a mellkasi részen, illetve a kapucnin. A hangsúlyt ugyanis a pulóver minőségére helyeztük, így tényleg mindenki jól érzi magát benne. Ráadásul választhatsz a fekete és a fehér kapucni zsinór között is. A beszállító a svéd Earth Positive, amely különös figyelmet szentel a minőségre, a dolgozók tisztességes munkakörülményeire, valamint a környezetbarát technológiákra.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Mire számíthatunk:

  • Alegsikeresebbcseh-szlovák Counter-Strike csapat pulóvere
  • Környezetbarát technológiával készült
  • 100 százalék szerves pamut
  • Kiváló minőségű feldolgozás
  • Unisex megjelenéssel
  • Hideg időben is ideális viselet
  • #EXTWIN



Paraméterek

Méret

Nemzetközi méret S

Termék típusa

Terméktípus Pulóver
Kód:  GMERCH091

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10