Oldal frissítése

eXtatus pulóver szponzorok nélkül fekete

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

eXtatus pulóver szponzorok nélkül fekete

Az eXtatus e-sport csapatot 2008-ban alapították. Azóta próbálja meglovagolni az e-sportok kihívásokkal teli tengerének hullámait, és igyekszik a legjobb hazai csapattá válni. Jelenleg az első és egyetlen professzionális e-sport csapat a Cseh és a Szlovák Köztársaságban. Közel 10 éves fennállást követően most lehetőség nyílik, hogy megvásárold a csapat hivatalos portékáját.

Támogasd az első cseh-szlovák professzionális e-sport csapatot

Megérkezett az új eXtatus pulóver! Egy fekete színű pulóver, amelyen az eXtatus e-sport csapat logója virít. Nem bonyolították túl a külsejét és mentes mindenféle felesleges sallangtól, így egy egyszerű és letisztult designt kapunk, csapat logóval a pulóver elején és egy kisebb logóval a váll részén a nyak alatt. Kiemelkedő hangsúlyt helyeztek a remek minőségű textilanyagára, hogy kényelmes legyen a viselete. Extraként választható hozzá fekete vagy fehér zsinór. Beszállítója a svéd Earth Positive vállalat, amely óriási hangsúlyt fektet termékeinek minőségére, a kiváló munkakörülményekre üzemeiben, a környezetbarát gyártásra, és a Földünkre.

____________________________________________

Mire számíthatunk:

  • Alegsikeresebbcseh-szlovák Counter-Strike csapat pulóvere
  • Környezetbarát
  • 100% szerves pamut
  • Kiváló minőségű feldolgozás
  • Unisex
  • Megóv a hidegtől
  • #EXTWIN
Kód:  GMERCH080NAD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10