Oldal frissítése

eXtatus pulóver (L méret)

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

eXtatus pulóver (L méret)

Az eXtatus e-sport csapatot 2008-ban alapították. Azóta tartja magát az elektronikus sport szcénában, és igyekszik érvényesülni a legjobb cseh csapatok között. Jelenleg az első és egyetlen profi csapat Csehországban és Szlovákiában. Közel tízéves fennállása óta most nyílik először lehetőség arra, hogy te is hozzájuss a csapat hivatalos termékeihez.

Támogasd az első cseh-szlovák profi e-sport csapatot

Megjelent az új eXtatus kapucnis pulóvere! Kínálatunk legfrissebb terméke egy fekete pulóver az eXtatus csapat logójával. Letisztult designnal, csak semmi komplikáció: a csapat logójával az elején, és egy kis logóval hátul a nyak részen. Választásunk ismét egy kiváló minőségű szövetre esett, hogy a pulóverben mindig jól érezd majd magad. Nem beszélve arról, hogy egy fekete és egy fehér zsinór közül is választhatsz! A beszállító pedig a svéd Earth Positive, amely nagy hangsúlyt fektet a minőségi feldolgozásra, a tisztességes munkakörülményekre, valamint a környezet és Földünk megóvására.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Mire számíthatunk:

  • Alegsikeresebbcseh-szlovák Counter-Strike csapat kapucnis pulóvere
  • Környezetbarát anyagból és gyártástechnológiával
  • 100 százalék szerves pamut
  • Kiváló minőségű feldolgozás
  • Unisex fazon
  • Sosem fázol majd benne
  • #EXTWIN



Paraméterek

Méret

Nemzetközi méret L

Termék típusa

Terméktípus Pulóver
Kód:  GMERCH083

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10