Oldal frissítése

eXtatus játékos mez cseh zászló motívummal

eXtatus játékos mez cseh zászló motívummal

Az eXtatus e-sport csapatot 2008-ban alapították. A csapat azóta van jelen a játékos közösségben, és igyekszik a legjobb hazai csapatok közé kerülni. Jelenleg az első és egyedüli professzionális csapat Csehországban és a Szlovák Köztársaságban. Közel 10 éves fennállásuk óta itt az egyedülálló lehetőség, hogy megalakítsák a csapat hivatalos merchandising-jét.

Támogassa az első cseh-szlovák professzionális e-sport csapatot

Az eXtatus csapat hivatalos sportmeze végre beszerezhető. Puha és légies anyagból készült, amelyet elsősorban sportöltözéknek szántak. A design-ja egyszerű, a mellkasi részen a csapat logója dominál, amelyet kiegészít a cseh vagy a szlovák zászló, valamint az Alza logója is. A jobb ujj részén látható a Republic of Gamers logója is. A mez hátoldalán a csapat felirata került elhelyezésre, hogy mindenkinek világos legyen, hogy Ön kinek is szurkol.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mi mindennek örülhet:

  • Cseh gyártmány
  • Puha és légies anyagból készült
  • A mez a legsikeresebb cseh-szlovák Counter-Strike csapat logójával van ellátva
  • #EXTWIN
Jellemzők:
Anyaga: 100% poliészter
Súlya: 150 g/m2
Szabása - unisex
Mérete - S-től XXL-ig
Az ujj hossza - rövid

Paraméterek

Ruhaméret

Méret L, M, S

Funkció és méret

Rendeltetés Uniszex
Kód:  GMERCH060NAD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20