Oldal frissítése

EVOLVEO VRC-4

3,8 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO VRC-4


VR szemüveg 360°-os látószöggel

Az Evolveo VRC-4 egy 360°-os látószöggel és 3D támogatással rendelkező VR (virtuális valóság) szemüveg. Az eszköz minden Android, iOS és Windows operációs rendszerrel és 4.7" és 6" közötti kijelzővel rendelkező telefonnal kompatibilis.
A szemüveg mindenki számára élvezhető, csúcsminőségű képélményt nyújt az IPD technológiának és az akár 5mm dioptria korrekciónak köszönhetően. 


Legfontosabb jellemzők

 

    • Android, iOS és Windows kompatibilitás
    • 4,7-6 inches mobiltelefonokhoz
    • Kényelmes szíj
    • Edzett üveg a szem védelme érdekében
    • Több száz elérhető VR játék

    Kényelem mindenek felett

    Az állítható szíjnak és a párnázott orrkialakításnak köszönhetően az eszköz maximális kényelmet biztosít. Az új kialakításnak köszönhetően gyorsabban távolíthatod el a telefonodat, valamint hatékonyabban hűtéssel találkozhatsz. A lencsék edzett üvegből készültek, amely megvédi a szemedet a veszélyes sugárzástól. Természetesen a fejhallgató zsinórjának elvezetésére is van lehetőség. 

    Kód:  UE160b
    Termékszám:  VRC-4
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05